• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρέπει να πάμε εκεί!
Να επιστρέψει η Ινδονησία στο MotoGP
Νέα 27/01/2016 - 10:36

Ο Valentino Rossi επισκέφτηκε το Bali για διαφημιστικούς λόγους και λίγα 24ωρα πριν το πρώτο επίσημο τεστ του 2016 στην Μαλαισία.

 

Μιλώντας από εκεί, ο Ιταλός άσος τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψει η Ινδονησία στο Ημερολόγιο Αγώνων του MotoGP.

 

Ο Vale έχει αγωνιστεί στην Ινδονησία το 1996 και 1997, όταν άρχιζε την καριέρα του, αλλά από τότε η χώρα δεν έχει φιλοξενήσει ξανά αγώνα MotoGP.

 

Βέβαια οι πιθανότητες να επιστρέψει η χώρα στο Ημερολόγιο - το 2017 - είναι αρκετές, με δεδομένο ότι θα γίνουν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στην πίστα Sentul.

 

«Είναι σίγουρα ένα μέρος που πρέπει να έρθει το MotoGP, σαν ένα είδος ευχαριστώ για τους τόσους οπαδούς που βλέπουν το Πρωτάθλημα από την τηλεόραση μόνο».

 

«Η αγορά εκεί είναι μακριά σε ό,τι έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη, αλλά οι πωλήσεις την καθιστούν πρωτοπόρο αγορά για την Yamaha».

 

«Επομένως έχουμε έναν παραπάνω λόγο να επισκεπτόμαστε τους φίλους μας εδώ, κάθε φορά που το πρόγραμμά μας το επιτρέπει».

 

«Είναι η δεύτερή μου φορά στο Bali - μια όμορφη πόλη που θα ήθελα να κάνω διακοπές-  και πάντα με εκπλήσσει η υποδοχή που μας επιφυλάσσουν».

 

«Στο αεροδρόμιο ήταν εκατοντάδες οπαδοί που μας περίμεναν και μας συνόδευσαν μέχρι το ξενοδοχείο».

 

«Οι περισσότεροι από αυτούς θα βρεθούν στην Μαλαισία για το πρώτο τεστ και θέλω να τους το ανταποδώσω μ’ ένα δυνατό ξεκίνημα στην επίσημη σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

2016: Η χρονιά των ρεκόρ!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα