• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στόχος η εξάδα για τον Redding!
«Θα παλέψω και για βάθρα!»
Νέα 25/01/2016 - 10:23

Τα δυο πολύ καλά τεστ που έκανε με την καινούργια του μοτοσυκλέτα, κάνουν τον Scott Redding    να βάζει ψηλά τον πήχη και να στοχεύει σε μια θέση στην εξάδα για το 2016!

 

Ο Redding ήταν εμφανώς έξω από τα νερά του με την εργοστασιακή Honda της Marc VDS, ενώ αντίθετα με την Ducati έδειξε δυνατός από την αρχή.

 

«Η Pramac είναι σαν οικογένεια. Όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό με γέμισε αυτοπεποίθηση και ωραία συναισθήματα από την αρχή».

 

«Ναι, πρέπει ν’ αλλάξεις λίγο το στυλ γιατί έχουμε διαφορετική μοτοσυκλέτα, ελαστικά και ηλεκτρονικά, αλλά μαθαίνω γρήγορα».

 

«Η ομάδα με βοηθάει πολύ στο να προσαρμοστώ, νιώθω άνετα και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

 

«Θεωρώ ότι μπορώ να πάρω θέση στην εξάδα και να παλέψω για μερικά βάθρα. Νομίζω ότι μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα θα δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες».

 

Ο Βρετανός άσος της Pramac Ducati πήρε το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία, στον χαοτικό αγώνα του Misano πέρυσι, αλλά τελείωσε το Πρωτάθλημα στην 13η θέση.

 

Μια θέση κάτω δηλαδή από εκείνη που είχε πάρει το 2014 - στην παρθενική του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία - με την OPEN Honda στην ομάδα του Gresini.

 

Ο Scott Redding αγωνιζόταν πέρυσι με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ινδονησία ή Φινλανδία;

« Προηγούμενο άρθρο

Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό Trackday!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα