• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Αποκαλύφθηκε η R1
Η Yamaha επιστρέφει δυναμικά
Νέα 19/01/2016 - 12:20

Η Yamaha αποκάλυψε χτες στη Βαρκελώνη τη νέα YZF-R1 με την οποία επιστρέφει φέτος στο Πρωτάθλημα των SBK με μεγάλη αισιοδοξία.

 

Οι Γιαπωνέζοι, που είχαν πάρει τον Τίτλο στα SBK το 2009 με τον Ben Spies, αποφάσισαν να αποσυρθούν στα τέλη του 2012.

 

Όμως μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο εξέλιξης και προετοιμασίας, επιστρέφουν φέτος με αιχμή του δόρατος τη νέα YZF-R1.

 

Η επιστροφή της Yamaha στο Πρωτάθλημα συνδυάζεται με την έμπειρη ομάδα της Crescent Racing - μέχρι πρότινος υποστήριζε την Suzuki - ενώ μεγάλος χορηγός είναι η PATA, πρώην της Honda.

 

Οι οδηγοί της νέας ομάδας, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό, θα είναι οι Sylvain Guintoli (Πρωταθλητής SBK 2014) και Alex Lowes (Πρωταθλητής BSB).

 

«Για μας αυτή είναι η ευκαιρία να εισέλθουμε επιτέλους στα SBK με μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, αλλά και να έρθουμε με σχεδιασμό που δεν θα κρατάει ένα χρόνο».

 

«Θέλουμε να εξελίσσουμε τη μοτοσυκλέτα και να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να διεκδικήσουμε τον Παγκόσμιο Τίτλο».

 

«Είναι ωραίο και συναρπαστικό να βλέπεις τη νέα μοτοσυκλέτα, που μπορεί να μην είναι ακόμα 100% έτοιμη, αλλά δεν είναι και πολύ μακριά», σχολίασε ο Paul Denning, ο Διευθυντής της Crescent Racing.

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha ρίχνει το γάντι!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημες φωτο: Lorenzo και Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα