• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χριστούγεννα α λα MotoGP!
Τα σχέδια των αναβατών για τις διακοπές
Νέα 23/12/2015 - 10:36

Ο χρόνος των διακοπών ποτέ δεν είναι αρκετός για έναν αναβάτη της μεγάλης κατηγορίας, καθώς όλοι τους έχουν στην άκρη του μυαλού τους το πως θα προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά για τη νέα σεζόν.

 

Αυτός πάντως που θα έχει ούτως ή άλλως το λιγότερο χρόνο ξεκούρασης, είναι ο Jorge Lorenzo, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, το πρόγραμμα του οποίου είναι γεμάτο με υποχρεώσεις για διάφορους χορηγούς.

 

Τις προηγούμενες εβδομάδες βρέθηκε στη Μαδρίτη, στη Βαρκελώνη και στη Σλοβενία για προωθητικούς πάντα λόγους.

 

Μόλις λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα επέστρεψε στο σπίτι του στην Μαγιόρκα, όπου και θα έχει την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του. Παράλληλα, έχει αποφασίσει την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου να ταξιδέψει σε νησί για ολιγοήμερες διακοπές.

 

Από την άλλη ο Valentino Rossi γεμίζει τις μπαταρίες του για τη νέα χρονιά και βρέθηκε για λίγες ημέρες στο Μεξικό. Όμως δεν έμεινε μακριά από τις μοτοσυκλέτες κι επέστρεψε σύντομα στην Tavullia, προπονούμενος στο ράντσο του.

 

Ο Vale είναι μεγάλος φαν των ορεινών καταστάσεων και το ξεκίνημα του νέου χρόνου θα τον βρει σε κάποιο βουνό να συνδυάζει την ξεκούραση με την προπόνηση.

 

Ο Marquez θα περάσει τα Χριστούγεννα ανάμεσα στο σπίτι του στην Cervera και στο κρύο των βουνών της Ανδόρρας. Στο σπίτι του θα μείνει με τον αδερφό και τους γονείς του μέχρι τις αρχές Γενάρη.

 

Στη συνέχεια, ο γηραιότερος των αδελφών Marquez, θα ξεκινήσει την προπόνησή του κάνοντας ποδήλατο και motocross, ενώ συχνά θα επισκέπτεται την Ανδόρρα για διάφορα χειμερινά σπορ.

 

Ο Dani Pedrosa από την πλευρά του δεν έχει κάποια μεγάλα σχέδια για τα Χριστούγεννα και θα παραμείνει στην Ελβετία, όπου είναι το σπίτι του. Θα πηγαίνει για σκι στις Άλπεις και θα ξεκουράζεται σπίτι του.

 

Το δίδυμο της Ducati, οι Dovizioso και Iannone, θα περάσουν τα Χριστούγεννα στην Ιταλία, στα σπίτια τους. Στη συνέχεια, χωριστά όχι μαζί, θα μεταβούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Ο Dovi θα πάει στη ζεστή California για να απολαύσει τις παραλίες και να κάνει motocross, ενώ ο Iannone επέλεξε το Las Vegas για διακοπές, προτού ξεκινήσει την προπόνησή του.

 

Οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales ήταν από τους πρώτους που άφησαν τις μοτοσυκλέτες τους και πήγαν σε διάφορες παραλίες για διακοπές!

 

Ο Espargaro πέρασε μερικές ημέρες στις Μαλδίβες, ενώ ο Rookie της σεζόν 2015, Maverick Vinales, πήγε στις Μπαχάμες και επέστρεψε πριν λίγες ημέρες για να παραστεί σε ένα δείπνο μαζί με τους οπαδούς του.

 

Ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια Espargaro θα περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του και μετά θα ξεκινήσει προπόνηση που περιλαμβάνει ποδήλατο, motocross, enduro, προπόνηση σε flat track και πεζοπορία!

 

Όσο για τον Vinales, θα περάσει τα Χριστούγεννα με τη φίλη του Kiara Fontanesi, τέσσερεις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Motocross, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους θα προπονηθούν μαζί.

 

Όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια - έχοντας γίνει ένα είδος παράδοσης για τον Vinales πια - ο Ισπανός της Suzuki θα πάει στην Ruka, Lapland (σ’ ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα για σκι της Φινλανδίας) για snowmobile και διάφορα χειμερινά σπορ.

 

Ένας ακόμα που θα χαρεί τον ήλιο αυτές τις ημέρες, είναι ο Alvaro Bautista ο οποίος είναι στην Καραϊβική και θα επιστρέψει για να περάσει τα Χριστούγεννα με τους δικούς του.

 

Τον Ιανουάριο θα πάει στα χιόνια και στη συνέχεια θα ταξιδέψει ως τα Κανάρια Νησιά για προπόνηση, ένα αγαπημένο μέρος για τον Bautista.

 

Ο Jack Miller έφυγε σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του Πρωταθλήματος για την Αυστραλία, όπου θα περάσει ζεστά Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

 

Στις 26 του μήνα θα επιστρέψει όμως στην Ισπανία για να ξεκινήσει την προετοιμασία του, όντας πολύ αποφασισμένος για μια καλύτερη σεζόν στη νέα του μοτοσυκλέτα και στη νέα του ομάδα.

 

Ο Bradley Smith θα επισκεφτεί φυσικά την πατρίδα του, την Αγγλία, θα περάσει για σκι από την Ιταλία και θα συνεχίσει την προπόνησή του στην Ανδόρρα, όπου και θα γίνει ο γάμος ενός εξαδέλφου του.

 

Στα μέσα Ιανουαρίου θα παραβρεθεί στην παρουσίαση της ομάδας του (Tech3) στην Βαρκελώνη και μετά θα ταξιδέψει στην Ταϋλάνδη για λογαριασμό διαφόρων χορηγών, προτού το πρώτο επίσημο τεστ στην Μαλαισία.

 

Ο Danilo Petrucci θα χρησιμοποιήσει αυτές τις ημέρες για να βρεθεί στην Ιταλία και να επισκεφτεί την οικογένειά του. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα πάει στις αρχές Γενάρη, αλλά σίγουρα κάπου που θα έχει ζέστη!

 

Τόσο ο Scott Redding, όσο και ο Stefan Bradl θα περάσουν τα Χριστούγεννα στις πατρίδες τους με τις οικογένειές τους, ενώ στην Κολομβία θα βρεθεί και ο Yonny Hernandez για να δει τους δικούς του.

 

Λίγοι πέρασαν ή θα περάσουν καλύτερα το χρόνο των διακοπών τους, σε σχέση με τον Eugene Laverty ο οποίος νυμφεύθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ιρλανδία, προτού επιστρέψει στο Μονακό.

 

Βέβαια ο στόχος για τον Laverty είναι να αναρρώσει πλήρως από τους τραυματισμούς που υπέστη μετά την πτώση του στο τεστ της Jerez, για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην Sepang.

Επόμενο άρθρο »

Ανασκόπηση 2015: Jorge Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Θύελλα από την Ανατολή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα