• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Έτοιμος, ανεξαρτήτως καιρού...
Γράφοντας γρήγορους χρόνους, σε στεγνή και βρεγμένη πίστα, ο γιατρός δηλώνει πανέτοιμος για μια εξαιρετική εμφάνιση στο Sachsenring.
Νέα 18/07/2009 - 17:08

Ο πολυπρωταθλητής των MotoGP και πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος, Valentino Rossi, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ανταγωνιστικότητά του στο Γερμανικό Grand Prix, μετά τους γρήγορους χρόνους που έγραψε στα ελεύθερα χρονομετρημένα της Παρασκευής.

 

Ο αναβάτης της Fiat Yamaha, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με "βρόχινα" ελαστικά, καθώς και τον τρίτο ταχύτερο με slick ελαστικά. Μπροστά από τον Ιταλό βρέθηκαν ο αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa (0.054δευτ.), και ο αναβάτης της Ducati Marlboro, Casey Stoner (0.309δευτ.). Ο team mate του, Jorge Lorenzo, αγωνίστηκε με τραυματισμό στον ώμο και στο πόδι, γράφοντας τελικά τον εντέκατο χρόνο, 0.717δευτ. από την κορυφή.

 

"Ήταν αρκετά περίεργα τα δοκιμαστικά, διότι είχαμε κάθε είδους συνθήκες στην πίστα, και στο τέλος που στέγνωσε ήμουν αρκετά γρήγορος." είπε ο Rossi " Ήταν μια καλή ευκαιρία να δουλέψουμε στο στήσιμο για το βρεγμένο, και είμαι χαρούμενος καθώς η μοτοσυκλέτα είχε καλή αίσθηση, και οι χρόνοι μας ήταν ανταγωνιστικοί και στη βρεγμένη πίστα.", πρόσθεσε.

 

 

“Φαίνεται πως στο συγκεκριμένο αγώνα βρίσκουμε το κατάλληλο στήσιμο, για όλες τις συνθήκες, καθώς η μοτοσυκλέτα συνέχισε να πηγαίνει καλά και αφού στέγνωσε η πίστα, και άλλαξε η φύση του οδοστρώματος. Έχουμε ακόμα να κάνουμε βελτιώσεις κυριώς στην ισορροπία και την αίσθηση στα γρηγορότερα σημεία της πίστας, και εκεί θα επικεντρωθούμε αύριο. Αυτή τη στιγμή πέσαμε σε αρκετή κίνηση και θα μπορούσαμε να είμασταν ταχύτεροι, αλλά ακόμα κι έτσι πιστεύω ότι είμαστε ανταγωνιστικοί."

 

"Φαίνεται πως η Bridgestone έφερε κατάλληλα ελαστικά για τη συγκεκριμένη πίστα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ενδιάμεση γόμα, γεγονός που δυσκολεύει το έργο μας σε τέτοιου είσους συνθήκες, αλλά δε νομίζω ότι τελικά αυτό θα μας προβληματίσει ιδιαίτερα.", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

 

"Φαίνεται πως είμαστε γρήγοροι τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο, και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συγκεντρωθούμε στην τελειοποίηση του στησίματος της μοτοσυκλέτας, την αυριανή μέρα.", δήλωσε ο manager της ομάδας, Davide Brivio.

Επόμενο άρθρο »

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Ο Rossi στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

EZPELETA, Ο EΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΟΣ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα