• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Η διάγνωση για την κατάσταση της υγείας του
Από αναιμία και γαστρίτιδα ταλαιπωρείται ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati...
Νέα 15/07/2009 - 09:30
Το θέμα που απασχολεί το πάντοκ το τελευταίο διάστημα είναι η κατάσταση της υγείας του Casey Stoner ο οποίος στους τρεις τελευταίους αγώνες αντιμετωπίζει προβλήματα.

H αρχή έγινε στην Catalunya όπου μετά την τέλος του αγώνα μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και μάλιστα ήταν τόσο καταβεβλημένος που δεν παραβρέθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ακολούθησαν οι αγώνες στο Assen και την ιδιαίτερα απαιτητική από πλευράς φυσικής κατάστασης Laguna Seca, στους οποίους παρουσίασε και πάλι τα ίδια συμπτώματα (κράμπες στο στομάχι και κούραση).

Μετά τη Laguna Seca ο Αυστραλός έμεινε στις ΗΠΑ για εκτενείς εξετάσεις στην κλινική Fremont Surgery Center του γνωστού, από θεραπείες που έχει κάνει σε άλλους αναβάτες του Παγκοσμίου, του Dr. Arthur Ting.

Το ιατρικό επιτελείο σε συνεργασία με τα στοιχεία που πήρε από την Clinica Mobile και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά τα συμπτώματα οφείλονται σε ελαφρά γαστρίτιδα και ήπιας μορφής αναιμία.

Αυτή είναι η διάγνωση των γιατρών που εξέτασαν τον Stoner σύμφωνα τουλάχιστον με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Ducati.

Ο Αυστραλός έχει ήδη ξεκινήσει ειδική θεραπεία και θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες εβδομάδες μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα και να φτάσει στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που βρισκόταν μέχρι πριν τον αγώνα της Catalunya.

Η γαστρίτιδα είναι φλεγμονή του βλεννογόνου του στομάχου και προκαλεί έντονες κράμπες σύμπτωμα που είχε όλο αυτό το διάστημα ο Stoner. Η αναιμία από την άλλη είναι η βασική αιτία της εξάντλησης και της αδυναμίας που παρουσιάζει ένας οργανισμός. Και μάλιστα η έντονη άσκηση κάνει ακόμα πιο έντονα τα συμπτώματα.

«Έμεινα στις ΗΠΑ μέχρι το Σάββατο προκειμένου να κάνω όλες τις εξετάσεις. Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς που μου στάθηκαν σε όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω ότι σιγά σιγά ακολουθώντας τις συμβουλές τους θα αισθάνομαι όλο και καλύτερα», σχολίασε Stoner.

«Εξακολουθώ να μην αισθάνομαι στο 100% της φυσικής μου κατάστασης, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι οι πόνοι που έχω στα πλευρά μετά την πτώση μου στις κατατακτήριες δοκιμές της Laguna Seca. Πιθανότατα θα είναι ακόμα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αλλά όπως πάντα, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μη χάσουμε την επαφή μας με την κορυφή της βαθμολογίας», πρόσθεσε αναφερόμενος στον 9ο αγώνα της χρονιάς που διεξάγεται την Κυριακή 19 του μηνός στην πίστα του Sachsenring.

Θυμίζουμε ότι ο Αυστραλός έφυγε νικητής πέρσι από τη συγκεκριμένη πίστα εκμεταλλευόμενος την πτώση του Dani Pedrosa στον έκτο γύρο.

Επόμενο άρθρο »

SACHSENRING: Με τη γλώσσα των αριθμών...

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο PEDROSA ενόψει Γερμανίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA