• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η σχέση μου με τον Rossi;
Καλύτερη από ποτέ!
Νέα 27/08/2015 - 12:46

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του 12ου Γύρου της φετινής χρονιάς, ο Jorge Lorenzo υπογραμμίζει ότι η σχέση του με τον Valentino Rossi είναι καλύτερη από ποτέ, με τους δυο τους να ισοβαθμούν με 211β στην πρώτη θέση.

 

Ο Ισπανός άσος - για πρώτη φορά φέτος - σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το τέλος του αγώνα στο Brno της Τσεχίας, χάρη στις πέντε συνολικά νίκες του έναντι τριών του Vale.

 

«Για την ώρα η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ», τόνισε ο Lorenzo. «Δεν είναι και τόσο δύσκολο, διότι προηγουμένως δεν ήταν καλή. Μετά από πολύ καιρό και αρκετά χρόνια, τώρα υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας».

 

«Ξέρουμε ότι και οι δυο μας είμαστε πολύ δυνατοί και οπωσδήποτε η δύναμή μας είναι ίδια. Γι’ αυτούς τους λόγους θεωρώ ότι το Πρωτάθλημα στους τελευταίους εφτά αγώνες θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

 

Στο Γύρο του Silverstone ο Lorenzo - ο οποίος έχει τρεις νίκες και πέρυσι ήταν δεύτερος μόλις 0,7δ πίσω από τον Marquez - ελπίζει ότι θα καταφέρει να είναι αυτός που θα παραμείνει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα.

 

«Είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και κέρδισα την πρώτη φορά που επιστρέψαμε εκεί, το 2010. Κέρδισα επίσης το 2012 και το 2013, μετά από μια μεγάλη μάχη με τον Marquez και ήταν μια από τις πιο συναισθηματικές νίκες της καριέρας μου».

Επόμενο άρθρο »

Με οδηγό την ιστορία!

« Προηγούμενο άρθρο

Έκτακτη συμμετοχή ο Nakasuga

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα