• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πολύ σημαντική!
Αυτή τη φορά μου βγήκε, είμαι πολύ χαρούμενος
Νέα 15/08/2015 - 20:54

Ο Valentino Rossi πανηγύρισε σήμερα στο Brno μια από τις σπάνιες φορές που καταφέρνει να κάνει χρόνο που του δίνει το δικαίωμα να ξεκινά από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι ενώ ο Lorenzo έχει βρεθεί στην πρώτη σειρά οχτώ φορές φέτος, για τον Ιταλό πολύ-Πρωταθλητή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που έκανε χρόνο μέσα στην τριάδα των πρώτων σε κατατακτήριες.

 

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η θέση, διότι μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, για να είμαι ειλικρινής ίσως και πριν, οι Jorge και Marc έκαναν ακόμα ένα βήμα μπροστά. Είναι σε τέλεια κατάσταση, δεν κάνουν λάθη στις κατατακτήριες κι ελέγχουν απόλυτα τη μοτοσυκλέτα τους».

 

«Βρίσκονται σχεδόν πάντα στην πρώτη σειρά κι έτσι, αν θέλω να παλέψω μαζί τους για τον Τίτλο πρέπει κι εγώ να κάνω ένα βήμα, άλλωστε είναι μόλις η δεύτερη φορά φέτος που είμαι στην πρώτη σειρά».

 

«Αυτή τη φορά μου βγήκε και είμαι χαρούμενος. Δουλέψαμε καλά σήμερα και ήμουν σίγουρος ότι θα τα πήγαινα καλύτερα και ότι θα έβρισκα το κατάλληλο επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης».

 

«Στον τελευταίο γύρο κατάφερα να οδηγήσω πολύ καλά και πήρα την πρώτη σειρά. Είναι πολύ σημαντική, γιατί οι Jorge και Marc θα είναι πολύ γρήγοροι από την αρχή και αν ξεκινάς από πίσω είναι αδύνατον να τους ακολουθήσεις».

 

Οι Lorenzo, Rossi και Marc Marquez είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 0,175χιλ στις ΕΔ4, που μετρούν περισσότερο ως προς την προετοιμασία των αναβατών για τον αγώνα. Πάντως σε ρυθμό αγώνα, ο Lorenzo εξακολουθεί να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

 

«Κάναμε καλή δουλειά, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό γιατί ο Jorge είναι σε καταπληκτική κατάσταση και μπορεί να κρατήσει καλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

 

«Παράλληλα και ο Marc είναι πολύ δυνατός. Έχει διαφορετική μοτοσυκλέτα από εμάς κι έτσι είναι πιο δύσκολο να καταλάβεις το ρυθμό του, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι δυνατός από την αρχή».

 

Το προβάδισμα του Vale έχει μειωθεί στους εννέα βαθμούς, σε σχέση με τον Jorge Lorenzo, μετά το τέλος του αγώνα της Indianapolis. Με τον Pedrosa να είναι τραυματίας, ο Vale θεωρεί ότι ο Iannone θα μπορέσει να τους ακολουθήσει και να πάρει μια τέταρτη θέση.

 

«Όλα δείχνουν ότι αύριο θα έχουμε μια δυνατή και ωραία μάχη, διότι είμαστε και οι τρεις στην πρώτη σειρά κι έχουμε τον καλύτερο ρυθμό. Όμως και ο Iannone είναι πολύ γρήγορος και μπορεί να μείνει κοντά μας».

 

«Ο αγώνας θα κριθεί εν πολλοίς στο τι θα γίνει στους πρώτους γύρους. Για παράδειγμα αν ο Jorge ξεκινήσει δυνατά και ξεφύγει μπροστά, δεν θα έχουμε τη μητέρα όλων των μαχών. Αν είμαστε όλοι μαζί στους τελευταίους γύρους, τότε μπορεί να την έχουμε!»

Επόμενο άρθρο »

«Υπερήφανος» για την pole o Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: 5η pole για τον Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα