• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο πλαίσιο για την Aprilia!
Ντεμπούτο αυτό το Σ/Κ στην Τσεχία
Νέα 13/08/2015 - 18:45

Η Aprilia θα φέρει στο Brno της Τσεχίας, αυτό το Σ/Κ, ένα καινούργια πλαίσιο για τους αναβάτες της.

 

Η εξέλιξη συνεχίζεται για το εργοστάσιο, με τους Alvaro Bautista και Stefan Bradl να έχουν επιπλέον δουλειά όλο το τριήμερο, στήνοντας το πλαίσιο και μαζεύοντας πολύτιμη πληροφόρηση για τη μοτοσυκλέτα του 2016.

 

«Έχοντας δυο αναβάτες με παρόμοια απόδοση, μας επιτρέπει να κάνουμε περισσότερες δοκιμές κάτι που είναι θετικό ώστε να επιλύουμε τα προβλήματα του συνόλου μας», σχολίασε ο Romano Albesiano.

 

«Στο Brno θα έχουμε νέο πλαίσιο και επί της ουσίας νέα set-ups, πάντα με το βλέμμα στο 2016. Με τις γρήγορες στροφές της και τις αλλαγές κατεύθυνσης, το Brno θα είναι ένα απαιτητικό τεστ για την RS-GP».

 

Οι Bautista και Bradl τερμάτισαν στην 18η και 20η θέση αντίστοιχα στο GP της Indianapolis, με τον τελευταίο να πονάει λίγο στο τραυματισμένο καρπό.

 

«Πάμε σε μια πίστα που την ξέρω καλά και που έχω πάρει καλά αποτελέσματα στο παρελθόν», σχολίασε ο Bradl. «Θεωρητικά θα υπάρχει λιγότερη σωματική καταπόνηση απ’ ότι στην Indianapolis».

 

«Ελπίζω λοιπόν ότι ο δεξιός καρπός δεν θα μου δημιουργήσει προβλήματα, μιας και θα έχουμε και λίγα 24ωρα ξεκούρασης», πρόσθεσε ο Γερμανός, το συμβόλαιο του οποίου είναι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Brno: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα