• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuka 8 Hours: Παρασκευή
Στη δεκάδα οι αναβάτες του MotoGP
Νέα 24/07/2015 - 15:12

Οι Pol Espargaro και Bradley Smith θα διεκδικήσουν την pole αύριο στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka, παρά τη σφοδρή πτώση που είχε ο Ισπανός, την ώρα που ο Casey Stoner ήταν και πάλι ο γρηγορότερος στις Honda.

 

Σε αντίθεση με τα ελεύθερα της Πέμπτης, όταν μετρούσε η απόδοση της ομάδας, σήμερα Παρασκευή ο κάθε αναβάτης είχε δυο εξόδους στην πίστα (Q1 και Q2) για να γράψει τον καλύτερο δυνατό χρόνο.

 

Με τις ομάδες να έχουν χωριστεί ήδη από χτες σε δυο Γκρουπ - Α και Β - σήμερα είχαμε ουσιαστικά έξι 20λεπτες κατατακτήριες για να αποφασιστεί ποιοί θα περάσουν στους καλύτερους δέκα του Σαββάτου.

 

Οι κατατακτήριες ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για την Yamaha, καθώς οι Nakasuga και Espargaro ήταν πρώτοι ο καθένας στη δική του έξοδο. Για τον Smith όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, καθώς τέθηκε αντιμέτωπος με τον Casey Stoner!

 

Ο Αυστραλός ήταν ταχύτατος και πήρε την πρώτη θέση σε κατατακτήριες μετά την Valencia το 2012! Ο Smith ήταν τέταρτος και σχεδόν οχτώ δέκατα πίσω από τον Stoner, την ώρα που η υψηλές θερμοκρασίες ήταν ο κύριος λόγος που κανείς δεν έφτασε το 2:06,877δ του Nakasuga νωρίτερα.

 

Ο Nakasuga έβαλε την Yamaha στην πρώτη θέση και πάλι στο Q1, με τον Espargaro να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και να γράφει τον καλύτερό του γύρο (2:07,075) στις αρχές του Q2. Λίγο αργότερα όμως ο Ισπανός είχε μια σφοδρή πτώση καταστρέφοντας την R1 του, χωρίς ευτυχώς ο ίδιος να πάθει κάτι.

 

Με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα της Yamaha, ο Smith - μαζί με τον Stoner - ήταν οι κυρίαρχοι στο δεύτερο σκέλος, μόνο και μόνο για να έρθει ένας πολύ δυνατός Kazuki Watanabe (Kawasaki) και να κάνει το εκπληκτικό 2:06,656δ! Ήταν ο καλύτερος χρόνος κι έδωσε στην Team Green την πρώτη θέση!

 

Στο όριο του 2:06 έπεσε και ο Casey Stoner στον τελευταίο του γύρο και ήταν η μόνη Honda που το κατάφερε, με τον Bradley Smith να γράφει 2:07,308 και να συμβιβάζεται με την τρίτη θέση.

 

 

Suzuka 8 Ώρες: Οι δέκα καλύτερες ομάδες 
#87 Team Green Yanagawa/Watanabe/Yudhistira 
#21 Yamaha Factory Racing Nakasuga/Espargaro/Smith 
#17 Team Kagayama Kagayama/Haga/Kiyonari 
#634 Musashi RT Harc-Pro Takahashi/VD Mark/Stoner 
#12 Yoshimura Suzuki Tsuda/Lowes/Waters 
#32 MotoMap Supply Konno/Aoki/Ogata 
#01 Trickstar Deguchi/Izutsu/Nigon 
#778 FCC TSR Honda Hook/Aegerter/Smith 
#71 Sakurai Honda Herfoss/O'Halloran/Uramoto 
#104 Toho with Moriwaki Yamaguchi/Elias/Wilairot

Επόμενο άρθρο »

Suzuka 8Η: Στην pole ο Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuka 8h: Πρώτη ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα