• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuka 8h: Πρώτη ημέρα
Κυριάρχησαν οι Yamaha!
Νέα 23/07/2015 - 15:11

Με το δεξί ξεκίνησαν στα ελεύθερα οι αναβάτες της Yamaha σήμερα, στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka, καθώς οι Bradley Smith, Pol Espargaro και Katsuyuki Nakasuga κυριάρχησαν την πρώτη ημέρα!

 

Οι τρεις τους, που αγωνίζονται με το #21, πήραν την πρώτη θέση στο 1o Γκρουπ και είχαν τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με 2:07,282. Η διαφορά τους από τον δεύτερο στο γκρουπ τους ήταν τεράστια: στα 0,972δ!

 

Στην τρίτη θέση στο συγκεκριμένο γκρουπ ήταν η συμμετοχή της Honda (#634), στην οποία φέτος το μεγάλο όνομα είναι αυτό του Casey Stoner. Ο Αυστραλός είναι μαζί με τους Van Der Mark και τον Takumi Takahashi.

 

Ο τελευταίος είναι ο δοκιμαστής της Honda και ο αναβάτης ο οποίος μαζί με τον Leon Haslam, έχουν κερδίσει τους δυο προηγούμενους Αγώνες της Suzuka. Στην ομάδα της Honda, ο Stoner ήταν ο γρηγορότερος από τους τρεις.

 

Να σημειωθεί ότι η Honda κερδίζει τον 8ωρο Αγώνα της Suzuka τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ σε διάστημα 18 ετών έχει χάσει μόλις δυο φορές! Αντίθετα, η πιο πρόσφατη νίκη της Yamaha ήρθε το 1996 με τους Colin Edwards και Noriyuki Haga.

 

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι η πίστα της Suzuka δεν αποτελεί μέρος του Ημερολογίου Αγώνων του MotoGP από το 2003 κι έτσι για τους Smith κι Espargaro είναι μια καινούργια πίστα. Ο Stoner έχει αγωνιστεί εκεί δυο φορές στα 125cc.

Επόμενο άρθρο »

Η Pramac χορηγός στο Αυστραλιανό GP

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Περιορισμοί στις δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα