• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LAGUNA SECA GP: Nέο πλαίσιο για Εlias
O Elias ελπίζει στην ανάκαμψη
Νέα 03/07/2009 - 01:16

Σύμφωνα με τον team manager της San Carlo Honda, τον Fausto Gresini, το να λαμβάνει μέρος η ομάδα του στην Αμερική και ειδικά στη Laguna Seca “είναι μια φανταστική εμπειρία, αφού πρόκειται για μια εντελώς ιδιαίτερη πίστα”.

 

Όμως τα σημαντικά νέα δεν είναι αυτά, αλλά πως ο Ισπανός αναβάτης του με το νούμερο 24, ο Toni Elias θα πάρει στα χέρια του αυτό που προσδοκά εδώ και πολύ καιρό: ένα καινούργιο πλαίσιο στη Honda του, το οποίο είναι αυτό ακριβώς που του αρέσει και πιστεύει πως του ταιριάζει. «Θα παραλάβουμε ένα καινούργιο πλαίσιο που θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε πιο οργανωμένα και ήρεμα, πετυχαίνοντας ταχύτερη πρόοδο στη συνολική ρύθμισή μας. Ο πρόσφατος ρυθμός που έχει επιτευχθεί μέσα στους αγώνες, υπαινίσσεται πως δεν ήμαστε μακριά από το να κάνουμε ένα βήμα μπροστά – αν όχι στην πρώτη τετράδα προς το παρόν, τουλάχιστον κοντά σε αυτήν». 

 

 

Φεύγοντας από το Assen ο Elias, παρόλο που είχε υποβιβαστεί στην 12η, από την 8η θέση που τερμάτισε - λόγω ποινής που του δόθηκε από τους αγωνοδίκες μετά από ένα λάθος που έκανε προκαλώντας την έξοδο του Capirossi, είχε δει νωρίτερα την απόδοσή του να βελτιώνεται διαρκώς, προσπερνώντας πολλούς αντιπάλους. Η Laguna Seca είναι λοιπόν για αυτόν, μια μεγάλη πρόκληση στο δρόμο για τη βελτίωση.

Επόμενο άρθρο »

LAGUNA SECA: Αυτά που δεν έδειξε η κάμερα την 1η μέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

LAGUNA SECA GP: Η επιστροφή του Dani και ο «Κύριος Νο4»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA