• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και επίσημα εκτός motoGP o Yuki Takahashi
Διακοπή συμβολαίου ...
Νέα 02/07/2009 - 13:54
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας που ήθελαν τον Yuki αργά ή γρήγορα (γρήγορα στην προκειμένη περίπτωση) να αποτελεί παρελθόν για την Team Scot Honda.

 

Από τον αγώνα της Laguna Seca και μετά θα λείπει από τα MotoGP ο Ιάπωνας αναβάτης, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto ο οποίος δήλωσε:

«Για τη Honda και την Scot Racing Team αυτή είναι μια δυσάρεστη ανακοίνωση. Αλλά καταλαβαίνουμε ότι η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν μας άφησε άλλη επιλογή».

 

«Ο Takahashi ήταν ο μοναδικός Ιάπωνας αναβάτης στο πρωτάθλημα MotoGP και φυσικά η Honda ήθελε να τον δει να συνεχίζει. Αλλά η ομάδα ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει και το σεβόμαστε αυτό. Η Honda θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Scot Team στο MotoGP με αναβάτη τον Gabor Talmacsi».

Yuki Takahashi
Yuki Takahashi

 

Το grid των MotoGP θα είναι πλέον με 18 αναβάτες και θα έχουμε μόνο τον Gabor Talmacsi στη δορυφορική ομάδα της Honda. Η Laguna Seca είναι φυσικά άγνωστη για τον Ούγγρο αναβάτη - αφού 125 και 250 δεν συμμετείχαν στο παρελθόν στον γύρο των ΗΠΑ - ο οποίος όμως είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά και να πετύχει.

«Είμαι πολύ περίεργος. Ρώτησα για πληροφορίες από πιο έμπειρους συναδέλφους και όλοι μου είπαν ότι η Laguna είναι διαφορετική και δύσκολη. Τα περισσότερα πράγματα στο MotoGP είναι καινούρια για μένα. Έτσι έχω συνηθίσει να βρίσκω μπροστά μου καινούριες προκλήσεις».

 

«Θα προσπαθήσω μόνος μου να μάθω μερικά πράγματα για τη Laguna, μετά θα πάω στον Nicky Hayden για συμβουλές. Ο ίδιος προσφέρθηκε να μου μάθει τα μυστικά της πίστας. Ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος – να μην κάνω βιαστικές κινήσεις και μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα. Τώρα θέλω να πάω ένα βήμα πιο πάνω και να αφήσω την τελευταία θέση για κάποιον άλλο»,ολοκλήρωσε ο Gabor Talmacsi.

Επόμενο άρθρο »

ΕΦΥΓΕ Ο «ΚΥΡΙΟΣ AGV»

« Προηγούμενο άρθρο

ΥΠΟΘΕΣΗ TALMACSI: Mε τα λεφτά των πετρελαιάδων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα