• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βοήθησε με το νέο ψαλίδι ο Crutchlow!
«Ήταν ωραίο που κατάφερα να τους βοηθήσω»
Νέα 06/05/2015 - 09:26

Το νέο ψαλίδι της Honda δοκίμασε και ο Cal Crutchlow στο τεστ της Jerez, μαζί με τους Marc Marquez και Hiro Aoyama.

 

Το HRC ζήτησε πληροφόρηση και από τον Βρετανό άσο της CWM-LCR, ο οποίος ήταν η καλύτερη Honda στις δοκιμές, πίσω μόνο από το δίδυμο της Movistar Yamaha.

 

«Δοκιμάσαμε πολλά σήμερα. Πρέπει να βελτιώσουμε την πρόσφυση στον πίσω τροχό, την αίσθησή μας στο μέσο των στροφών και το κλείδωμα στα φρένα».

 

«Όλα αυτά έχουν σχέση με την πρόσφυση. Θα μπορούσαμε βέβαια και χωρίς την τόση ζέστη σήμερα για να είμαι ειλικρινής, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος».

 

«Και ο Marc είχε το πρόβλημα με την πρόσφυση στο πίσω τροχό, έτσι και οι δυο δοκιμάσαμε ένα καινούργιο ψαλίδι, που μας άρεσε».

 

«Ήταν καλό για την Honda που πήρε πληροφόρηση και από έναν άλλον αναβάτη που είναι ανταγωνιστικός και ήταν ωραία και για εμένα που έκανα αυτό το τεστ γι’ αυτούς».

 

«Έκανα πάνω από 60 γύρους και ήμουν ικανοποιημένος. Πήγαμε πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τον αγώνα. Παράλληλα εξετάσαμε κάποιες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά, διότι πάτησα τα λάθος κουμπιά στον αγώνα».

 

«Δεν ήταν όμως τόσο άσχημα τα πράγματα, όσο με τον Iannone! Τέλος, είχαμε και μερικά πιρούνια και ανάρτηση από την Ohlins».

 

«Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά μπροστά μας για να τα ρυθμίσουμε, αλλά ήταν καλύτερα πάνω στις ανωμαλίες», πρόσθεσε ο Crutchlow που είναι έκτος στη βαθμολογία και ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης.

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez με 4 κινητήρες

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia: Ντεμπούτο για το seamless

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA