• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Μείναμε στο σχέδιό μας
Δουλέψαμε από τις 7 ως τις 10μμ
Νέα 15/03/2015 - 01:26

Ο Cal Crutchlow έφτασε στην πίστα του Qatar σε καλή κατάσταση, μετά την τρίτη θέση που πήρε στο προηγούμενο τεστ της Μαλαισίας. Ο Βρετανός συνέχισε τις δυνατές του εμφανίσεις και στο Qatar, σημειώνοντας τον 7ο καλύτερο χρόνο με 1:55.837!

 

«Σήμερα ήταν μια καλή ημέρα. Ένιωθα άνετα και χρησιμοποίησα μόνο δυο σετ από τα τέσσερα που μας αναλογούσαν. Δουλέψαμε κυρίως σε ρυθμίσεις αγώνα και δεν κοιτάξαμε να κάνουμε ένα γρήγορο γύρο. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε κι αυτό, όταν θα το έχουμε ανάγκη».

 

«Έπρεπε παράλληλα να ήμασταν και προσεχτικοί διότι η πίστα ήταν αρκετά ζεστή στην αρχή και θα χάναμε ελαστικά. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να μείνουμε στο σχέδιό μας και να δουλεύουμε από τις εφτά ως τις δέκα και γι’ αυτό δεν κάναμε όσους γύρους θέλαμε».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καλή αίσθηση για 1η ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ