• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το βάρος στις ρυθμίσεις ο Pedrosa
«Δεν δοκιμάσαμε καινούργια εξαρτήματα»
Νέα 23/02/2015 - 18:17

Ο Dani Pedrosa βρήκε αμέσως ρυθμό στο δεύτερο επίσημο τεστ του 2015, το οποίο ξεκίνησε σήμερα, με τον Ισπανό αναβάτη του HRC να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση πίσω από τον Valentino Rossi.

 

Ο ταχύτερος γύρος του Pedrosa ήταν μόλις ένα δέκατο πάνω από το χρόνο του Rossi. Ο Ισπανός έκανε 52 γύρους σήμερα στην πίστα της Μαλαισίας, δυο λιγότερους από τον Vale που έκανε τους περισσότερους από κάθε άλλον.

 

Ο Pedrosa έριξε το βάρος του κυρίως στη χαρτογράφηση και στην ανάρτηση, ενώ βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει την RC213V του και στο βρεγμένο, όταν ξέσπασε η καταιγίδα προς το απόγευμα.

 

«Σήμερα δοκιμάσαμε διαφορετικά set-up στη μοτοσυκλέτα μας και νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Δεν δοκιμάσαμε καινούργια εξαρτήματα, αντίθετα επιβεβαιώσαμε ό,τι είχαμε βρει από πλευράς ρυθμίσεων στο πρώτο τεστ, αν και η πίστα δεν ήταν τέλεια».

 

«Έβρεξε στο τέλος κι έτσι καταφέραμε να οδηγήσουμε λίγο και σ’ αυτές τις συνθήκες. Αύριο θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε μερικές αλλαγές στο στήσιμο, για να δούμε αν θα βρούμε κάποιες καλύτερες λύσεις που θα μας επιτρέψουν να οδηγήσουμε ακόμα πιο άνετα».

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

GP15: Λύθηκε το πρόβλημα της υποστροφής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα