• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Ντεμπούτο για seamless κατεβάσματα!
Δοκίμασαν σήμερα το νέο κιβώτιο οι Rossi-Lorenzo
Νέα 23/02/2015 - 16:28

Οι Valentino Rossi και Jorge Lorenzo πήραν μια πρώτη γεύση από το νέο seamless κιβώτιο της Yamaha, σήμερα πρώτη ημέρα του δεύτερου τεστ στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Το μεγάλο ατού της Honda, μέχρι σήμερα, ήταν ότι είχε seamless κιβώτιο και στα κατεβάσματα κάτι που δεν ίσχυε για το δίδυμο της Yamaha. Κατ’ αυτόν τον τρόπο είχε μια μικρή υπεροχή στα φρένα και στην είσοδο της στροφής.

 

Με το νέο κιβώτιο στη διάθεσή τους, οι Rossi και Lorenzo ελπίζουν ότι θα βρουν τα παραπάνω δέκατα – σε διάρκεια αγώνα, όχι τόσο στον ένα γύρο – για να απειλήσουν τους Marquez και Pedrosa.

 

«Οι πάντες στην ομάδα ήταν περίεργοι για το νέο κιβώτιο και η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική», σχολίασε ο Rossi, ο οποίος κατάφερε να κάνει τον πρώτο χρόνο σήμερα. «Δεν είναι καμιά τεράστια διαφορά, αλλά είναι πολύ σημαντική για τον τομέα που θέλαμε να βελτιωθούμε».

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη στα φρένα και τώρα χρειάζεται δουλειά για να κατανοήσουμε τις μέγιστες δυνατότητές του, αλλά το πρώτο τεστ ήταν καλό και είμαι χαρούμενος που τερμάτισα πρώτος και ήμουν γρήγορος από το πρωί».

 

Από την πλευρά του ο Jorge Lorenzo έμεινε 0,641δ πίσω από τον ομόσταυλό του και παραδέχτηκε ότι ήταν μια δύσκολη πρώτη ημέρα. «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να είμαι ανταγωνιστικός. Οι ρυθμίσεις που είχα από το προηγούμενο τεστ δεν δούλεψαν στην πιο γλιστερή πίστα. Το θετικό ήταν ότι δοκιμάσαμε το νέο seamless κιβώτιο».

 

«Μας άρεσε και στους δυο. Είναι μόνο η πρώτη ημέρα, αλλά είναι ήδη καλύτερο από το παλιό. Η μοτοσυκλέτα είναι πιο σταθερή στο φρενάρισμα στην ευθεία κι έτσι μπορείς να φρενάρεις λίγο πιο μέσα. Φυσικά πρέπει να το ρυθμίσουμε, αλλά έχει πολλές δυνατότητες. Πρέπει να κατανοήσουμε πως θα πάρουμε το μέγιστο από αυτή τη νέα τεχνολογία».

 

«Δεν θα κλείσει τελείως τη ψαλίδα με την Honda, θα είναι όμως καλύτερα τα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 Ημέρα 1: Οι τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 Ημέρα 1: Οι χρόνοι στις 14:30

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA