• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Στόχος η πρώτη πεντάδα!
Ανεβάζει τον πήχη για το 2015
Νέα 27/01/2015 - 13:59

Όταν έχεις τερματίσει έκτος στην παρθενική σου σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, τότε αναπόφευκτα ο στόχος σου για την επόμενη σεζόν είναι να κάνεις ένα ακόμα βήμα μπροστά.

 

Ως εκ τούτου, ο Pol Espargaro - ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3 - ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών του για τη νέα χρονιά και βάζει ως στόχο να παλέψει για να πάρει μια θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Κάτι που - όπως και ο ίδιος παραδέχεται - μόνο εύκολο δεν είναι!

 

Η μάχη για την έκτη θέση της σεζόν 2014, δόθηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην πίστα της Valencia, με τον Pol Espargaro να επικρατεί τόσο του αδερφού του Aleix, όσο και του ομόσταυλού του, Bradey Smith.

 

«Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε σε σχέση με την περασμένη χρονιά, κάτι όμως που δεν θα είναι καθόλου εύκολο διότι πέρυσι ήμασταν στην πεντάδα των πρώτων σε κάποιους αγώνες και τερματίσαμε στην έκτη θέση», σχολίασε ο Pol. «Στην Valencia δοκιμάσαμε κάτι καινούργιο με τα ηλεκτρονικά και κάποια άλλα εξαρτήματα που δεν ήταν κάτι μεγάλο».

 

«Είμαι όμως χαρούμενος, διότι καταφέραμε και βελτιώσαμε τα ηλεκτρονικά λίγο. Κάναμε ένα μικρό βήμα, το οποίο μπορούμε να επεκτείνουμε στο μέλλον». Όσο για τη φυσική του κατάσταση, τόνισε: «Είχα ένα πρόβλημα με το πόδι μου από πέρυσι, αλλά τώρα είμαι καλά. Προπονούμαι σε υψόμετρο στην Ανδόρρα και νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου».

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki MotoGP τεστ;

« Προηγούμενο άρθρο

Rainey: Οι καλύτεροι θα κερδίζουν πάντα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα