• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Forward: Σταματά την εξέλιξη του δικού της πλαισίου
Cuzari: Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτή την ιδέα
Νέα 27/01/2015 - 11:32

Η Forward Racing αποφάσισε να εγκαταλείψει την εξέλιξη του δικού της πλαισίου την αγωνιστική σεζόν του 2015.

 

Η ομάδα που έχει ως βάση της την Ιταλία, αρχικά είχε την πρόθεση να συνεχίσει να εξελίσσει το δικό της πλαίσιο, παρά το γεγονός ότι - μετά την οριστική συμφωνία με την Yamaha - ήταν σχεδόν βέβαιο ότι στους αγώνες θα χρησιμοποιούσε αυτό του Ιαπωνικού εργοστασίου.

 

Η Forward Racing θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την OPEN YZR-M1 και το 2015, με την Yamaha - παρά τις περί του αντιθέτου φήμες στις αρχές του 2014 - να παρέχει και πάλι το δικό της πλαίσιο/ψαλίδι στην ομάδα.

 

Το πλαίσιο της Forward Racing είχε σχεδιαστεί από έναν πρώην ειδικό επί των πλαισίων της FTR, τον Mark Taylor και κατασκευάστηκε από την Harris Performance στην Αγγλία. Όμως πλέον αυτό το project αποτελεί παρελθόν.

 

«Νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε την ιδέα του να φτιάξουμε ένα δικό μας πλαίσιο», σχολίασε στο MCN ο επικεφαλής της ομάδας, Giovanni Cuzari. «Το 2016 όλοι θα έχουν τα ίδια ηλεκτρονικά και δεν νομίζω ότι υπάρχει νόημα να ξοδέψουμε ένα σωρό λεφτά για κάτι τέτοιο, όταν εργοστάσια όπως η Honda ή η Yamaha θα δίνουν εργοστασιακές μοτοσυκλέτες».

 

«Τα εργοστάσια θα έχουν στη διάθεσή τους τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες τους και οι ιδιωτικές ομάδες θα έχουν τις μοτοσυκλέτες της προηγούμενης χρονιάς. Για μένα αυτό είναι το μέλλον του MotoGP κι έτσι δεν έχει νόημα να φτιάξουμε το δικό μας πλαίσιο», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Rainey: Οι καλύτεροι θα κερδίζουν πάντα!

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει την Sepang1 ο Hernandez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα