• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Ο Marco Simoncelli το μήλον της έριδος!
Ο «Μάρκος» φαίνεται ότι καταλήγει στην Honda
Νέα 14/06/2009 - 12:17

Ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250 είναι το μήλον της έριδος μεταξύ των ομάδων του ΜotoGP! Μετά από διαπραγματεύσεις με όλους, ο «Μάρκος» φαίνεται ότι καταλήγει στην Honda. Όμως και η Yamaha δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη, καθώς ο Valentino τον θέλει κοντά του (παρά το ότι δεν μπορεί να είναι στην εργοστασιακή ομάδα).

Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις σημαντικό ρόλο παίζει και το οικονομικό μέρος μιας τέτοιας συμφωνίας και ο μάνατζερ του «Super Sic», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, είναι πολύ σκληρός στις διαπραγματεύσεις.

Ο Carlo Pernat, που είναι φίλος με τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, του είπε ότι ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε υπογραφές και για λόγους ισορροπιών δεν θέλησε να του αποκαλύψει ποιά από τις δύο εταιρίες είναι πιο κοντά.

Οι φήμες του paddock φέρνουν το HRC να ενδιαφέρεται ώστε να τον εντάξει στην ομάδα του Gresini, η οποία έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στη διάθεσή της. Από την άλλη μεριά και η Tech3 έχει μοτοσυκλέτες πολύ κοντά στις εργοστασιακές της Fiat – Yamaha.

Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε το αποτέλεσμα. Μάλιστα τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, όπως μπορεί να δει κανείς και από το live TV του site μας, ο Ιταλός οδηγός έπεσε στη διάρκεια του αγώνα, ενώ βρισκόταν στη 2η θέση και συνεχίζει τον αγώνα από την τελευταία θέση.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Πάει για το μεγάλο κόλπο ο Rossi!!

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: «Στα MotoGP με τη Honda ή τη Yamaha»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA