• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Πάει για το μεγάλο κόλπο ο Rossi!!
O Valentino Rossi φόρεσε τα μαλακά και έσπασε τα χρονόμετρα
Νέα 14/06/2009 - 12:18
Τη στιγμή που όλοι δοκίμασαν τις σκληρές γόμες για τις τελικές ρυθμίσεις εν όψει του αγώνα, ο Valentino Rossi φόρεσε τα μαλακά και έσπασε τα χρονόμετρα, σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο στον 12ο από τους 12 γύρους που έκανε!

Το γεγονός δείχνει ότι μπορεί και οι μαλακότερες γόμες να αντέξουν αρκετούς γύρους, γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Valentino φόρεσε τα μαλακά μόνο και μόνο για να σπάσει την ψυχολογία του Lorenzo! O Rossi είναι ικανός για όλα και μπορεί η κίνηση αυτή να έγινε για να δοκιμάσει κάποιο άλλο στήσιμο στην Μ1. Όπως και νάχει ήταν ο μόνος που «γυρνούσε» σταθερά κάτω από το 1:43.

Ο Lorenzo με τις σκληρότερες γόμες έκανε μόνο ένα καλό γύρο στα 0.048 του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλο. Στο τέλος δεν φάνηκε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα του τον πληροφόρησε για την επιλογή του Rossi και τα πράγματα ηρέμησαν κάπως στο ΒΟΧ του.

Την καλή πορεία των Yamaha επιβεβαίωσε ο Colin Edwards με τον 3ο χρόνο στο ζέσταμα, μπροστά από τον σταθερό Dovizioso και την Honda του.

Με πολλά νεύρα ο Casey Stoner που δεν μπορεί να βρει τι του φταίει στην Ducati του. Στο τέλος όμως σημείωσε τον 5ο χρόνο, μπροστά από τον Pedrosa που έκανε μια καλή εμφάνιση, αφού τρέχει με πόνους στο δεξί του πόδι.

Ευχάριστη έκπληξη για τους Ισπανούς η 7η θέση του Sete Gibernau και απογοήτευση η 15η του Toni Elias.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Απίστευτη νίκη Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Ο Marco Simoncelli το μήλον της έριδος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA