• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia2: Η βροχή άλλαξε τα πλάνα
Ο Petrucci γρηγορότερος των 10 που έγραψαν χρόνο!
Νέα 11/11/2014 - 22:37

Η μετεωρολογική υπηρεσία δεν έπεσε έξω σήμερα και η βροχή ήρθε πάνω από την πίστα της Βαλένθια για να καταστρέψει τα σχέδια των οδηγώ της μεγάλης κατηγορίας, που ήλπιζαν να έχουν ακόμα μια ημέρα στο στεγνό.

Μερικά από τα μεγάλα ονόματα του MotoGP δεν θέλησαν να πάρουν το ρίσκο και να βγουν στη βρεγμένη πίστα, με τους Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa και το δίδυμο της Tech3 - Pol Espargaro και Bradley Smith - να παραμένουν στα γκαράζ τους.

Στους χρόνους, ο Danilo Petrucci κατάφερε να γράψει 1:42.431δ και να μείνει πάνω από ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον δεύτερο, καθώς ολοκλήρωσε τη δεύτερη ημέρα δουλεύοντας με τους νέους του μηχανικούς και προσαρμοζόμενος στη νέα του μοτοσυκλέτα.

Ο Nicky Hayden δεν βγήκε στην πίστα χτες, αλλά σήμερα δοκίμασε την RC1000V στο βρεγμένο, ενώ λίγο πριν τη λήξη της διαδικασίας ανέβηκε και στην καινούργια RS για μερικούς γύρους.

Πιο κάτω στην κατάταξη, ο Eugene Laverty - ο νέος ομόσταυλος του Hayden - συνέχισε να μαθαίνει και να τον μαθαίνουν στο γκαράζ της ομάδας του Aspar. Ο Valentino Ross βγήκε στην πίστα για να κάνει μερικούς γύρους - μόλις οχτώ στο σύνολο - και να πάρει λίγα δεδομένα από το βρόχινο set-up του.

Λίγους γύρους έκανε και ο Marc Marquez (16), που ολοκλήρωσε στην όγδοη θέση. Από τη δική του σκοπιά, ο Scott Redding ήθελε οπωσδήποτε να πάρει περισσότερο χρόνο πάνω στην τελείως διαφορετική RC213V από την RC1000V που οδηγούσε φέτος. Ο Βρετανός έκανε 42 γύρους και πήρε την τρίτη θέση.

Ο Redding είχε και μια πτώση, προς το τέλος του τεστ, χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι το σοβαρό. Πτώσεις είχαν και οι Loris Baz (2), Danilo Petrucci και Cal Crutchlow. Ο τελευταίος έπεσε στον πρώτο γύρο που βγήκε για να ζεστάνει τα ελαστικά του και αποφάσισε να μην ξαναμπεί. Ως εκ τούτου δεν έγραψε χρόνο.

Οι αναβάτες της εργοστασιακής Aprilia, Alvaro Bautista και Marco Melandri (επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του τελευταίου από τα SBK στο MotoGP) έχουν μεταξύ τους διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο, υπέρ του Ισπανού. Ο Bautista, μάλιστα, ήταν αυτός που έκανε τους περισσότερους γύρους σήμερα: 47!

Το τεστ ολοκληρώνεται αύριο, ενώ ο καιρός πάνω στην Ισπανική πίστα αναμένεται να είναι αρκετά βελτιωμένος.

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki εξελίσσει seamless κιβώτιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test Ημέρα 2: Οι τελικοί χρόνοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA