• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Πολύ διαφορετική η RC213V!
Ήταν σαν να οδηγούσα μια εντελώς άλλη μοτοσυκλέτα!
Νέα 11/11/2014 - 13:05

Ο Scott Redding και η νέα ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, η Marc VDS Racing, ολοκλήρωσαν χτες την πρώτη τους ημέρα στο MotoGP, με τον Βρετανό να ανεβαίνει στην «...πολύ διαφορετική» RC213V.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που οι χρόνοι του Βρετανού ήταν αρκετά πιο πάνω απ’ ότι είχε πετύχει το Σ/Κ με την αδύναμη RC1000V.

«Έμεινα πραγματικά έκπληκτος σήμερα, διότι η RC213V είναι τελείως διαφορετική από την RC1000V που είχα φέτος! Πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενα!», παραδέχτηκε ο Redding. «Ήταν σαν να οδηγούσα άλλη μοτοσυκλέτα, εντελώς διαφορετική κι έτσι μου πήρε κάμποσο για να τη συνηθίσω».

«Δεν ήθελα να βγω έξω και να κάνω ένα γρήγορο γύρο, αντίθετα προτίμησα να πάρω το χρόνο μου και να μάθω τη μοτοσυκλέτα, ανεβάζοντας ρυθμό καθώς περνούσαν οι ώρες. Βελτιωνόμουν με κάθε έξοδο κι έτσι είμαι χαρούμενος με την πρόοδο που κάναμε», σχολίασε ο Βρετανός που ήταν 15ος χτες, σε 27 αναβάτες.

«Θα ήθελα να ήμουν λίγο πιο γρήγορος, αλλά είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μας. Είμαι βέβαιος ότι στις επόμενες δυο ημέρες, καθώς θα εξοικειώνομαι περισσότερο με τη μοτοσυκλέτα και τους ανθρώπους - όπως κι αυτοί μ’ εμένα - θα δούμε βελτίωση», σχολίασε ο Redding, ο αρχιμηχανικός του οποίου για το 2015 θα είναι ο Chris Pike.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test, Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Απόκοσμη δύναμη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA