• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ο Valentino με περίμενε...
...και το εκμεταλλεύτηκε για να βελτιώσει το χρόνο του!
Νέα 08/11/2014 - 23:17

Ο Jorge Lorenzo δεν ήταν χαρούμενος με τον ομόσταυλό του, Valentino Rossi, ο οποίος - σύμφωνα με τον Ισπανό - περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να βρεθεί πίσω του και τον ακολούθησε καταφέρνοντας να πάρει την pole position.

Όπως και να ‘χει πάντως η κατάσταση, ο Jorge Lorenzo παραμένει βέβαιος ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να ολοκληρώσει τη σεζόν με μια νίκη.

«Η τέταρτη θέση είναι καλή, με δεδομένο ότι όλοι οι οδηγοί έχουν κοντινούς χρόνους. Προσπάθησα, έκανα ένα γρήγορο γύρο, αλλά στο δεύτερο έκανα λάθος, ανοίχτηκα κι έχασα ένα-δυο δέκατα», σχολίασε ο Lorenzo.

«Το άλλο πρόβλημα ήταν ότι ο Valentino με περίμενε κι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν πίσω μου για να κάνει τον καλό του χρόνο. Είναι κάτι που κάνουν οι οδηγοί. Το έκανε σήμερα, όπως κι άλλες φορές μέσα στη σεζόν».

«Είναι όμως κάτι που μπορούν να κάνουν. Θα προτιμούσα να μην το έκανε κανείς βέβαια. Κάποιοι το κάνουν και - αυτό αποτελεί έκπληξη - το κάνει κι ο Valentino, κάτι που δεν θα περίμενες από αυτόν...».

«Έχουμε την ευκαιρία πάντως να πάρουμε τη νίκη, αν και οι Honda είναι πολύ ανταγωνιστικές εδώ. Φρενάρουν αργά στις κλειστές στροφές και στην έξοδο βγαίνουν με μεγάλη ευκολία και με μεγάλη επιτάχυνση. Όμως κι εμείς δεν είμαστε πολύ πίσω. Έχουμε καλό ρυθμό».

«Ο αγώνας θα είναι μεγάλος και δεν θα είναι εύκολος, έχουμε όμως τη δυνατότητα να κερδίσουμε αύριο».

Στην κριτική που έκανε ο Lorenzo στον Valentino Rossi, ο Ιταλός θρύλος απάντησε αμέσως μόλις το έμαθε.

Επόμενο άρθρο »

«Εντελώς απογοητευμένος» ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Να εκμεταλλευτεί την 1η σειρά θέλει ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα