• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Να εκμεταλλευτεί την 1η σειρά θέλει ο Pedrosa
Αγώνας-πρόκληση ο αυριανός κι ελπίζουμε να κάνουμε καλή αρχή
Νέα 08/11/2014 - 22:59

Ο Dani Pedrosa έσωσε το γόητρο της Honda, καταφέρνοντας την τελευταία στιγμή να βάλει την RC213V του στην πρώτη σειρά της αυριανής σχάρας εκκίνησης.

Ο Ισπανός κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, 0.156δ από τον πρώτο Valentino Rossi κι ελπίζει αύριο να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που θα του δώσει η πρώτη σειρά, στη μικρή και τεχνική πίστα της Βαλένθια.

«Ήταν δύσκολα σήμερα, διότι ο αέρας ήταν πιο δυνατός, αλλά σκέφτηκα: πάμε τώρα, είναι οι κατατακτήριες! Έκανα όμως λάθη στην πρώτη μου έξοδο και δεν κατάφερα να κάνω ένα καλό χρόνο», σχολίασε ο Dani Pedrosa.

«Με το δεύτερο λάστιχο έκανα τα ίδια λάθη κι είπα από μέσα μου ότι πρέπει τουλάχιστον μια φορά να τα καταφέρω. Πίεσα λοιπόν και ήμουν καλύτερος στις στροφές. Το ελαστικό δεν ήταν φρέσκο για τον υπόλοιπο γύρο, όμως κατάφερα να ρίξω το χρόνο μου».

«Στο τέλος κατάφερα να βρω αυτά τα δυο δέκατα που ήταν απαραίτητα για να μπω στην πρώτη σειρά κι έτσι αύριο πρέπει να την εκμεταλλευτούμε στον αγώνα».

Η διαχείριση των ελαστικών στους 30 γύρους του αυριανού αγώνα θα παίξουν τον σημαντικότερο λόγο στην ανάδειξη του νικητή στον τελευταίο αγώνα της σεζόν!

«Κάναμε πολλούς γύρους και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια πίστα που πρέπει να προσέξεις τα ελαστικά σου, ειδικά με τις πολλές αριστερές που σπινάρει ο πίσω τροχός. Την ίδια στιγμή πρέπει και να το πιέσεις για να είσαι γρήγορος. Ο αγώνας θα αποτελέσει πρόκληση αύριο κι ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε την πρώτη σειρά και να κάνουμε καλή εκκίνηση».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ο Valentino με περίμενε...

« Προηγούμενο άρθρο

Ενοχλημένος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα