• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος ο Iannone!
Παρά το ότι έχασε την pole position!
Νέα 08/11/2014 - 22:19

Ο Andrea Iannone παραλίγο να κάνει μια μεγάλη έκπληξη και να πάρει την παρθενική του pole position στη μεγάλη κατηγορία!

Ο Ιταλός, ο οποίος τη νέα χρονιά θα μοιράζεται το γκαράζ της εργοστασιακής Ducati με τον Andrea Dovizioso, είδε τα τελευταία λεπτά έναν καταπληκτικό Valentino Rossi να περνά μπροστά του για 132 χιλιοστά!

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι πριν δυο εβδομάδες ο Iannone αποσύρονταν από το Γύρο της Μαλαισίας με τραυματισμένο χέρι, η σημερινή του εμφάνιση στις κατατακτήριες κρίνεται τουλάχιστον εντυπωσιακή!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το χέρι μου βελτιώθηκε πολύ σήμερα. Δούλεψα πολύ με τον φυσιοθεραπευτή μου και είχα καλύτερη αίσθηση στη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Iannone, ο οποίος είχε στη διάθεσή του και τη βοήθεια της πιο μαλακής πίσω επιλογής ελαστικού.

«Ο Vale ήταν πολύ δυνατός σήμερα κι έκανε έναν πολύ δυνατό γύρο. Είμαι χαρούμενος διότι έβαλα τα δυνατά μου και πίεσα στο 100% στο γρήγορο γύρο μου. Ρίσκαρα λίγο στην τελευταία στροφή και δεν νομίζω ότι μπορούσα να πάω πιο γρήγορα».

O Iannone θεωρεί ότι θα έχει ανταγωνιστικό ρυθμό με το πιο σκληρό πίσω ελαστικό που θα έχει στη διάθεσή του στον αγώνα, ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό είναι αν από φυσικής κατάστασης θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

«Τα χέρια μου στους πρώτους έξι-εφτά γύρους είναι οκ, αλλά μετά δεν ξέρω. Αύριο ο αγώνας θα είναι πρόκληση για μένα, διότι θέλω να κάνω ένα δώρο στην Pramac τώρα που τελειώνει η σεζόν».

Ο αυριανός αγώνας θα έχει διάρκεια 30 γύρων.

Επόμενο άρθρο »

Ενοχλημένος ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μεγάλη έκπληξη η pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα