• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λίγο ανήσυχος ο Rossi!
Σε δίλημμα για την επιλογή μπροστινού
Νέα 07/11/2014 - 22:58

Ο Valentino Rossi παραδέχτηκε ότι είναι «...λίγο ανήσυχος», μετά την έβδομη θέση που πήρε στα συνδυασμένα αποτελέσματα της 1ης ημέρας στη Βαλένθια.

Ο Rossi είναι το φαβορί για να πάρει τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα φέτος, καθώς έφτασε στον τελευταίο Γύρο της χρονιάς με διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο Jorge Lorenzo.

Ωστόσο τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ευνοϊκά για τον Ιταλό θρύλο, ο οποίος δεν έχει βρει ένα καλό στήσιμο με το μπροστινό ασύμμετρο της Bridgestone.

«Η επιλογή του μπροστινού θα είναι πολύ σημαντική. Έχουμε τρεις επιλογές και για δεύτερη φορά φέτος έχουμε το ασύμμετρο, το οποίο δεν είναι και τόσο άσχημο. Το δοκίμασα, όπως και το μεσαίο, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε ποιο θα χρησιμοποιήσουμε, διότι δεν έχουμε το ιδανικό στήσιμο».

«Είχαμε κάποια προβλήματα, τα οποία στο τέλος της πρωινής διαδικασίας δεν ήταν τόσο άσχημα. Όμως το απόγευμα δυσκολευόμουν πολύ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα και δεν ένοιωθα καλά. Ο ρυθμός μου δεν είναι φανταστικός κι αύριο πρέπει να βελτιωθούμε».

«Ανησυχούμε λίγο, διότι συνήθως χρησιμοποιούμε το πιο σκληρό ελαστικό. Όμως με το σκληρό χάνουμε χρόνο, ενώ το μαλακό παραείναι μαλακό. Έτσι έχει η κατάσταση για την ώρα, αλλά ελπίζουμε ότι η πίστα θα βελτιωθεί για να χρησιμοποιήσουμε το μαλακό», σχολίασε ο Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Κλειδί για τη νίκη η επιλογή ελαστικών!

« Προηγούμενο άρθρο

Όλα ήρθαν «εύκολα» για τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα