• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όλα ήρθαν «εύκολα» για τον Lorenzo!
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό φέτος!
Νέα 07/11/2014 - 22:34

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha, Jorge Lorenzo, δήλωσε ότι ο σταθερά γρήγορος ρυθμός του την πρώτη ημέρα του 18ου Γύρου στη Βαλένθια, ήρθε μάλλον «...εύκολα».

Ο Lorenzo θα δώσει σκληρή μάχη με τον Valentino Rossi για τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και σήμερα έδειξε ότι είναι σε θέση να κάνει την ανατροπή την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο Ισπανός της Yamaha δοκίμασε και πάλι το ασύμμετρο μπροστινό της Bridgestone, που του άρεσε ήδη από την πρώτη φορά που το δοκίμασε στο Phillip Island.

«Σήμερα ο δυνατός ρυθμός που είχα, ήρθε εύκολα! Είναι η πρώτη φορά φέτος που τόσο εύκολα μου βγαίνει ο γρήγορος ρυθμός κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση της μοτοσυκλέτας», σχολίασε ο Lorenzo.

«Τώρα πρέπει να δοκιμάσουμε μερικά πράγματα και να βελτιωθούμε, όμως ο ρυθμός είναι πολύ καλός και είμαι ικανοποιημένος. Μου άρεσε και το ασύμμετρο μπροστά».

«Το 32 δεν δίνει ακριβώς το ίδιο επίπεδο πρόσφυσης στα πλάγια με το 31. Είναι λιγότερη, αλλά δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Αύριο θα δοκιμάσω το 32, αλλά το ερώτημα είναι για το πίσω. Το μαλακό παραείναι μαλακό για τον αγώνα».

«Πιθανότατα θα βγάλει τον αγώνα, αλλά θα έχει φθορά. Το σκληρό παραείναι σκληρό, αλλά αύριο θα το δοκιμάσουμε και θα δούμε ποιό είναι καλύτερο».

Επόμενο άρθρο »

Λίγο ανήσυχος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Και οι 3 είναι δυνατοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα