• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3 ΕΔ1: Με κέφι πρώτος ο Antonelli!
Δυο χιλιοστά πίσω του ο Miller, προσεκτικό ξεκίνημα για A.Marquez
Νέα 07/11/2014 - 12:21

Στα τελευταία λεπτά ήταν οι KTM που πήραν κεφάλι και μονοπώλησαν τις τρεις πρώτες θέσεις των ΕΔ1. Ο Niccolo Antonelli πέρασε στο τέλος τη γραμμή εκκίνησης τερματισμού για δυο μόλις χιλιοστά μπροστά από τον Jack Miller, ενώ οι δυο τους άφησαν ένα δέκατο πιο πίσω τον Romano Fenati.

Ο τελευταίος Γύρος της σεζόν θα αναδείξει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της μικρής κατηγορίας, ένα σκηνικό που έχει επαναληφθεί τέσσερεις φορές στα τελευταία πέντε χρόνια! Τον Τίτλο αυτό - για πρώτη φορά στη καριέρα τους - διεκδικούν τόσο ο Miller, όσο και ο Alex Marquez!

Ο τελευταίος ήταν αρκετά προσεκτικός στα πρώτα ελεύθερα, δοκιμάζοντας τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του για να βρει αυτές που θα του επιτρέψουν να τερματίσει στο βάθρο την Κυριακή, κάτι που αυτομάτως θα τον αναδείξει σε Πρωταθλητή της Moto3!

Σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε στην όγδοη θέση - έξι δέκατα από την κορυφή - και πίσω από τον Efren Vazquez (τέταρτος και καλύτερη Honda), τον Niklas Ajo, τον - σταθερά στις πρώτες θέσεις σήμερα McPhee - και την καλύτερη Mahindra, αυτή του Miguel Oliveira.

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Jasper Iwema και Juanfran Guevara, ενώ ο εντέκατος Danny Kent ήταν και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:41 το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2 ΕΔ1: Δυνατός ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια: Η συνέντευξη τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα