• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Aoyama δοκιμαστής της Honda το 2015
Ντεμπούτο της RC213V-RS στη Βαλένθια!
Νέα 06/11/2014 - 14:33

Το HRC επιβεβαίωσε κι επίσημα πριν μερικά λεπτά, ότι ο Hiroshi Aoyama υπέγραψε συμβόλαιο για να είναι ο δοκιμαστής της RC213V του 2015 από τη νέα σεζόν.

Ο Ιάπωνας αγωνίζεται φέτος με την ομάδα του Aspar και παρά τις καλές του εμφανίσεις από την Aragon και μετά, ήταν γνωστό ότι θα παραχωρούσε τη θέση του στο τέλος της σεζόν, στον rookie EugeneLaverty.

Ο Aoyama - ο τελευταίος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250cc το 2009 - βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν θα προσπαθήσει να αναδειχθεί αυτός η καλύτερη OPEN Honda, αντί του Scott Redding, που είναι 12ος και 8 βαθμούς μπροστά του.

Το HRC θέλοντας να τιμήσει τον μοναδικό Ιάπωνα οδηγό στη σχάρα εκκίνησης της μεγάλης κατηγορίας, θα του δώσει αυτό το Σ/Κ την RC213V-RS, τη νέα αναβαθμισμένη OPEN Honda, που βασίζεται στην εργοστασιακή RC213V και θα έχει πνευματικές βαλβίδες, αλλά χωρίς το seamless κιβώτιο και το software της Honda.

«Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Hiro θα είναι δοκιμαστής μας τη νέα σεζόν. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος και ειδικά στους τελευταίους Γύρους. Πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μια πολύτιμη προσθήκη για την εξέλιξη των μοτοσυκλετών μας στο μέλλον», σχολίασε ο Nakamoto.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: το 2015 μπορώ να διεκδικήσω το 10ο

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Κυνηγώντας τη 2η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA