• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Κυνηγώντας τη 2η θέση!
Πρέπει να κερδίσω και μετά να δούμε τη θέση του Vale
Νέα 06/11/2014 - 12:48

Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία, Jorge Lorenzo, δεν κρύβει το γεγονός ότι η δεύτερη θέση στο φετινό Πρωτάθλημα δεν θα αποτελέσει ένα μικρό επίτευγμα, ειδικά μετά την καταστροφική αρχή που είχε φέτος.

Ο Ισπανός έκανε το χειρότερό του ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία και μετά το δεύτερο Γύρο στο Τέξας, είχε κατρακυλήσει ως την 16η θέση της βαθμολογίας! Ωστόσο από το δεύτερο μισό και μετά, ο Lorenzo ανέβασε την απόδοσή του και - με εξαίρεση την Aragon - δεν έχει πέσει κάτω από την 3η θέση σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες!

Βρίσκοντας την περσινή του εκπληκτική σταθερότητα, ο αναβάτης της Movistar Yamaha είναι πλέον έτοιμος να ολοκληρώσει μια εκπληκτική ανατροπή και να αρπάξει τη δεύτερη θέση από τον Valentino Rossi!

«Επιτέλους φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα και είναι πάντα ωραίο να αγωνίζεσαι μπροστά στους συμπατριώτες σου», σχολίασε ο Lorenzo, ο οποίος πέρυσι έκανε ένα δυνατό αγώνα τακτικής, κατακτώντας τη νίκη, χωρίς όμως αυτή να του δώσει και τον Τίτλο.

«Έχουμε εξασφαλίσει την 3η θέση μετά τον αγώνα στη Μαλαισία κι ελπίζω στη Βαλένθια να διεκδικήσουμε και πάλι τη νίκη. Είναι μια πίστα που ταιριάζει στην M1. Κέρδισα εδώ πέρυσι και αυτό θα προσπαθήσω να επαναλάβω και φέτος».

«Η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα είναι ανοιχτή, αλλά πρέπει να κερδίσω και να δούμε τι θέση θα πάρει ο Valentino. Θέλω να κλείσω το Πρωτάθλημα πολύ καλύτερα απ’ ότι το ξεκίνησα, ειδικά μπροστά στους πολλούς φιλάθλους που πάντα γεμίζουν τη Βαλένθια», πρόσθεσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Ο Aoyama δοκιμαστής της Honda το 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Αποχαιρετά τη Forward ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA