• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Κατάρ, KAT: Ασταμάτητος ο Giugliano!
Δεύτερη φετινή pole και μάλιστα με νέο απόλυτο χρόνο πίστας!
Νέα 02/11/2014 - 00:21

Ο Davide Giugliano θα ξεκινήσει τους δυο τελευταίους αγώνες της σεζόν από την pole position. Ο Ιταλός έφτασε στην Superpole έχοντας τον καλύτερο χρόνο της ημέρας - που είχε πετύχει στις ΕΔ2 - και ήταν πραγματικά ασταμάτητος!

Ο Giugliano πέτυχε έναν πολύ γρήγορο πρώτο γύρο, που του χάρισε αμέσως την πρώτη θέση, ενώ κατέβασε κι άλλο το χρόνο του στον αμέσως επόμενο! Στο τέλος, κατάφερε να γράψει το 1:57.033 που είναι και νέος απόλυτος χρόνος πίστας, καταρρίπτοντας το χρόνο του Spies από το 2009, που τον έκανε στο φως της ημέρας.

Την ώρα που ο Ιταλός της Ducati εξασφάλιζε τη δεύτερη pole position και την ένατη πρώτη σειρά του για φέτος, οι δυο διεκδικητές του φετινού Τίτλου θα ξεκινούσαν από την τρίτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Ο Sykes έδειξε - ως είθισται - το καλό του πρόσωπο στις κατατακτήριες δοκιμές και κατάφερε να ανέβει ως την τρίτη θέση, με τον μεγάλο του αντίπαλο - Sylvain Guintoli - να μένει πέμπτος. Η Ninja ήταν πολύ ανταγωνιστική σήμερα και ο Loris Baz το απέδειξε, καθώς και αυτός θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά.

Δύσκολο Σ/Κ για τον Marco Melandri, με τον Ιταλό να χρειάζεται να περάσει πρώτα (νικηφόρα) από τη SP1 και στη συνέχεια να ολοκληρώνει μόλις στην 8η θέση. Στη Ducati θα πρέπει να είναι χαρούμενοι με τους αναβάτες της, καθώς και ο Chaz Davies είχε μια δυνατή παρουσία στις κατατακτήριες όπου και τερμάτισε στην τέταρτη θέση!

Μετά τον Guintoli, που ήταν πέμπτος, ο Leon Haslam είχε την σπάνια ευχαρίστηση να τερματίζει μπροστά από τον ομόσταυλό του στην Pata Honda! Ο Jonathan Rea ήταν πάρα πολύ δυνατός από την αρχή του Σ/Κ, αλλά μια πτώση στο γρήγορο γύρο του τον ανάγκασε να συμβιβαστεί με την έβδομη θέση.

Ένατος ήταν ο Eugene Laverty, ο οποίος είχε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του στις ΕΔ4, ενώ τον ακολούθησαν οι Toni Elias και Alex Lowes. Ο τελευταίος είχε μια έξοδο στην αμμοπαγίδα στα τελευταία λεπτά. Στις EVO, ο David Salom ακολούθησε μια έξυπνη τακτική κι έμεινε πίσω από τον Melandri, κάτι που του επέτρεψε να περάσει στην SP2.

Έτσι, θα ξεκινήσει τους αυριανούς αγώνες από τη 12η θέση και θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον άτυπο τίτλο της καλύτερης EVO μοτοσυκλέτας. Πιο πίσω, στην 13η θέση, ο Sylvain Barrier είχε ένα τρομακτικό highside κι ευτυχώς ο αναβάτης της EVO BMW δεν έπαθε τίποτα!

Τέλος, στην πρώτη της παρουσία στη Superpole, η EBR θα ξεκινήσει από την 19η θέση, χάρη στον Geoff May, που είναι και η καλύτερη της ομάδας όλη τη σεζόν στο Πρωτάθλημα των SBK.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Χωρίς Βραζιλία στο άμεσο μέλλον;

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA