• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi και Agostini στο Isle of Man
Oι δυο θρύλοι των MotoGP έκαναν το γύρο του νησιού...
Νέα 09/06/2009 - 11:10
Δύο θρυλικές φυσιογνωμίες των MotoGP ο Giacomo Agostini και ο Valentino Rossi βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Isle of Man για να παρακολουθήσουν τους αγώνες που διεξάγονται εκεί κάθε χρόνο στις αρχές Ιουνίου και να κάνουν μια γρήγορη βόλτα στην απαιτητική διαδρομή που αποτελείται από δρόμους του νησιού.

Οι δυο σπουδαίοι Ιταλοί αναβάτες παρακολούθησαν τους αγώνες και έκαναν την απονομή στην κατηγορία Superbike όπου o «θρύλος» του Isle of Man, John McGuinness πανηγύρισε την 15η νίκη του.

Τη Δευτέρα, Rossi και Ago έκαναν το γύρο του νησιού, με τον οχτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να οδηγεί μια Yamaha R1 και τον 15 φορές Πρωταθλητή να βρίσκεται στο μονόσελο μιας MV Agusta.

«Έχω μεγάλη εκτίμηση για τους αναβάτες που παίρνουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες. Έχω δει πολλά dvd από αγώνες που έχουν γίνει εδώ, αλλά το να παρακολουθείς 'ζωντανά' είναι άλλο πράγμα! O τρόπος που αυτοί οι αναβάτες προσπερνούν ο ένας τον άλλο με μεγάλες ταχύτητες σε αυτούς τους δρόμους, είναι απίστευτος!», σχολίασε ο Rossi.

Το event διοργάνωσε η Dainese και σε ειδική συνέντευξη Τύπου ο Doctor μίλησε για το νέο αερόσακο D-Tec που έχει εξελίξει η ιταλική εταιρία με τη βοήθειά του.

Επόμενο άρθρο »

1ο Sin1oris Racing

« Προηγούμενο άρθρο

O Bautista μιλάει για το παρόν, το μέλλον και τον Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα