• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: «Σύντομα θα έρθουν και οι νίκες»
Ευχαριστημένος από την ως τώρα πορεία του στο WSBK δηλώνει ο Max Biaggi που τονίζει ότι ακόμα η RSV4 είναι στο 90% των δυνατοτήτων της...
Νέα 06/06/2009 - 13:47
H Aprilia επέστρεψε φέτος στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και από τους πρώτους αγώνες έδειξε ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να διεκδικεί σε σταθερή βάση νίκες και παρουσίες στο βάθρο.

Το εργοστάσιο του Noale ποντάρει πολλά πάνω στην εμπειρία του Max Biaggi με τον οποίο στο παρελθόν έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες στην κατηγορία των 250cc στα MotoGP.

Με το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος να έχει ολοκληρωθεί ο πολύπειρος Ιταλός φιγουράρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 126 βαθμούς.

«Ειλικρινά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ως τώρα πορεία στο Πρωτάθλημα. Παρότι έχουμε μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, βρισκόμαστε ήδη σε ένα πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος με τη δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα», λέει ο «ΡωμαίοςMax Biaggi
Max Biaggi
Αυτοκράτορας» ο οποίο στον δεύτερο γύρο στο Κατάρ σημείωσε δύο τρίτες θέσεις χαρίζοντας τις πρώτες διακρίσεις στην ολοκαίνουργια RSV4 Factory.

Οι στόχοι επαναπροσδιορίζονται από τη στιγμή που τα πράγματα πάνε καλύτερα απ' ότι και οι ίδιοι οι άνθρωποι της Aprilia περίμεναν: «Θα είναι φανταστικό αποτέλεσμα αν καταφέρουμε να πετύχουμε κάποια νίκη φέτος, αλλά γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Στόχος μας στην αρχή της σεζόν ήταν οι σταθεροί τερματισμοί μέσα στη δεκάδα αλλά κρίνοντας από τα ως τώρα αποτελέσματα μπορούμε να στοχεύουμε σε υψηλότερες θέσεις».

Αναφερόμενος στις δυνατότητες της RSV4 Factory, ο 37χρονος αναβάτης λέει: «Αυτή τη στιγμή η μοτοσυκλέτα αποδίδει στο 90% των δυνατοτήτων της και αυτό είναι σημαντικό. Είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά για να μπορέσουμε να παλέψουμε για νίκες έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Είμαι σίγουρος όμως ότι σύντομα θα έρθουν και οι νίκες».

Ο Biaggi χαρακτηρίζει «κόσμημα» το νέο όπλο της Aprilia και στέκεται πολύ στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας: «Η ομάδα είναι εξαιρετική! Υπάρχει καλό κλίμα και δουλεύουμε πολύ καλά μαζί».

O 1000άρης σε διάταξη V (65 μοιρών) κινητήρας σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες που χρησιμοποιούνται καθιστούν την RSV4 ως μια από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες του γκριντ.

Ο επόμενος γύρος διεξάγεται στο Misano και ο «Μad Max» δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση: «Είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός γύρος για μένα και την ομάδα. Είναι μια από τις τρεις ιταλικές πίστες που υπάρχουν στο πρόγραμμα και είναι στρατηγικής σημασίας για την Aprilia. Θα είναι σημαντικό να πάρουμε καλά αποτελέσματα τόσο για μας όσο και για τους χιλιάδες Ιταλούς που θα μας υποστηρίζουν».

Επόμενο άρθρο »

O Bautista μιλάει για το παρόν, το μέλλον και τον Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: «Mετά το Αssen θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με τον Pedrosa»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα