• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα!
Οι δυο 4ες θέσεις ικανοποίησαν τον Βρετανό
Νέα 06/10/2014 - 15:44

Ο Tom Sykes δήλωνε ότι οι δυο τέταρτες θέσεις που πήρε στη Γαλλία μπορεί να ήταν καλύτερες απ’ ό,τι περίμενε στο Magny-Cours, ωστόσο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το ότι δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των κυρίαρχων Aprilia.

Ο αναβάτης της Kawasaki έφτασε στη Γαλλία με προβάδισμα 31 βαθμών από τον δεύτερο Sylvain Guintoli, ωστόσο μετά το τέλος και του 11ου Γύρου, η διαφορά αυτή μειώθηκε στους 12.

Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τον Sykes, αν στον πρώτο αγώνα δεν έδινε εντολή η Kawasaki στον Loris Baz να δώσει τη θέση του στον ομόσταυλό του. Στο δεύτερο σκέλος, μετά τις πτώσεις των μπροστά, ο Sykes βρέθηκε στην τρίτη θέση αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον επιθετικό Leon Haslam.

«Στον πρώτο αγώνα αυτό ήταν το όριό μας. Ήθελα να είμαι πιο γρήγορος, αλλά δυστυχώς είχαμε κάποιους περιορισμούς στο βρεγμένο και πολύ απλά δεν ήμασταν στο επίπεδο που θα θέλαμε. Και στο δεύτερο αγώνα είχαμε περιορισμούς λόγω των συνθηκών», σχολίασε.

«Πολύ, πολύ κρίμα, διότι όλοι ξέρουμε ότι μπορώ πολύ πιο γρήγορα. Με δεδομένες τις συνθήκες, τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Ήθελα να παλέψω με τον Sylvain και να κερδίσω τον αγώνα, όμως πρωτίστως έπρεπε να τερματίσω. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα, αλλά και καλύτερα. Ωστόσο είμαστε στην καλύτερη θέση του Πρωταθλήματος και τώρα πάμε στο Κατάρ, για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Στο βάθρο οι οδηγοί της Tsokos Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Πιάνει δουλειά η Michelin!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα