• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψάχνεται ο Loris Baz!
Μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις με τον Aspar
Νέα 19/09/2014 - 13:47

Το μέλλον του Loris Baz δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, καθώς ο Γάλλος αναβάτης των SBK συζητούσε με την ομάδα του Aspar για το ενδεχόμενο να κάνει το ντεμπούτο του στο MotoGP, ωστόσο οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές ναυάγησαν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Aspar και ο Loris Baz είχαν υπογράψει μια αρχική συμφωνία που θα έφερνε τον Γάλλο στην ομάδα, με δεδομένο ότι ο Scott Redding - και συνεπακόλουθα η εργοστασιακή RC213V - θα έβρισκαν αλλού στέγη.

Έκτοτε, ο Redding επιβεβαιώθηκε ότι θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της Marc VDS και την εργοστασιακή Honda, την ώρα που ο Aspar άρχιζε να έχει δεύτερες σκέψεις, όσον αφορά στο ύψος του ταχύτατου Γάλλου (1.92!).

Πλέον, ο Baz εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει το βήμα στο MotoGP με την ομάδα της Pramac Racing - αν δεν καταφέρουν να φέρουν τον Eugene Laverty που αποτελεί το βασικό τους στόχο μιας και χάθηκε ο Redding - ή σε μοτοσυκλέτα της Forward Racing, αν και για την τελευταία θα πρέπει να βρει, όπως ακούγεται , περίπου 250.000€ για να εξασφαλίσει τη θέση.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα προτιμήσει να παραμείνει στην Kawasaki και για τη νέα χρονιά. Πάντως, για τη θέση του στην πράσινη ομάδα, έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται έντονα το όνομα του Jonathan Rea!

Επόμενο άρθρο »

CWM FX – Υπερήφανος υποστηρικτής τoυ Νότη Παπαπαύλου

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Bastianini;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα