• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Bastianini;
Θα έχει τεράστιο μέλλον!
Νέα 19/09/2014 - 11:41

Ο Valentino Rossi υποστήριξε ότι ο 16χρονος Enea Bastianini θα κάνει λαμπρή καριέρα στο μέλλον!

Ο Ιταλός άσος κάνει καταπληκτική πρώτη σεζόν στην μικρή κατηγορία (Moto3) και σαφέστατα είναι μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν, έχοντας περάσει με επιτυχία από το Red Bull Rookies Cup με την ομάδα του Fausto Gresini.

Ο 16χρονος αναβάτης έχει καταφέρει ήδη να πάρει τρία βάθρα στο φετινό Πρωτάθλημα και μια πρώτη σειρά σε κατατακτήριες, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του διάσημου συμπατριώτη του.

Ο 35χρονος Valentino Rossi, ο οποίος έχει τη δική του ομάδα στην Moto3 από φέτος, τόνισε σχετικά:«Ειδικά για τους αναβάτες που προέρχονται από Ιταλία, αποτελεί την πολύ μεγάλη έκπληξη! Στο παρελθόν ήταν γρήγορος και πέρυσι αγωνιζόταν στο Red Bull Rookies Cup, αλλά ειλικρινά κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο γρήγορος από την πρώτη του σεζόν».

«Οδηγεί πολύ καλά και έχει βρεθεί ήδη αρκετές φορές στο βάθρο. Κάνει καταπληκτική δουλειά. Θα είναι πολύ δυνατός στο μέλλον, διότι ακόμα είναι τόσο νέος», πρόσθεσε ο Vale για τον 16χρονο που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, μιας και στο πρόσφατο Γύρο του Misano, κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση του Αγώνα, έχοντας ξεκινήσει από την 17η θέση του grid!

Επόμενο άρθρο »

Ψάχνεται ο Loris Baz!

« Προηγούμενο άρθρο

Η ιστορία της Aprilia στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA