• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παπαπαύλου και Καρακώστας στον τελικό του Red Bull!
Θα διεκδικήσουν θέση στο επόμενο Red Bull Rookies Cup!
Νέα 13/09/2014 - 12:13

Μια ευχάριστη είδηση μας ήρθε από την πίστα του Misano, όπου διεξάγεται αυτό το Σ/Κ ο 13ος Γύρος του MotoGP: τόσο ο Νότης Παπαπαύλου, όσο και ο Δημήτρης Καρακώστας έγιναν δεκτοί - ανάμεσα σε χιλιάδες αιτήσεις - και θα δώσουν το παρόν στον τελικό του Red Bull Rookies Cup!

Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπηθούν από τους δυο εξαιρετικά ταλαντούχους αναβάτες και φέτος, καθώς να θυμίσουμε ότι πέρυσι, ο 13χρονος τότε Νότης Παπαπαύλου, είχε συμμετάσχει κι έχασε εξαιτίας μιας πτώσης, την ευκαιρία να αγωνίζεται από φέτος στο πολύ σημαντικό Πρωτάθλημα του Red Bull Rookies Cup.

Οι δυο Έλληνες είναι γνώριμοι μεταξύ τους, καθώς ανταγωνίζονται τόσο στο MiniGP Cup, όσο και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα στα 125cc. Να θυμίσουμε την τεράστια επιτυχία του Νότη Παπαπαύλου φέτος, στο Assen της Ολλανδίας, όταν και κέρδισε στο Moriwaki Cup, κάνοντας όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού υπερήφανους.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καρακώστας (15χρ) είναι ένας ταχύτατος αναβάτης και αποτελεί ακόμα μια ελπίδα της Ελλάδας να δει επιτέλους έναν εκπρόσωπό της - που θα αγωνίζεται με ελληνική άδεια - στο Red Bull Rookies Cup!

Ευχόμαστε ολόψυχα και στους δυο αναβάτες καλή επιτυχία στο δικό τους αγώνα, καθώς θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να κάνουν την υπέρβαση και να διεκδικήσουν θέση στο Red Bull Rookies Cup, ένα Πρωτάθλημα που τροφοδοτεί με νέα ταλέντα τη μικρή κατηγορία του MotoGP (Moto3)!

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ3: H Ducati δυνατή και στο στεγνό!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3 ΕΔ3: To 1-2 η Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα