• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έκανε καλά ο Crutchlow!
Το στυλ του ταιριάζει καλύτερα στην Honda!
Νέα 03/09/2014 - 10:03

Ο Marc Marquez πιστεύει ότι ο Cal Crutchlow έχει τις δυνατότητες να τα πάει πάρα πολύ καλά πάνω σε μοτοσυκλέτα της Honda!

Ο Βρετανός, ο οποίος του χρόνου θα είναι στην ομάδα της CWM-LCR Honda, διανύει μια καταστροφική σεζόν στην Ducati, με πολλές πτώσεις και προβλήματα στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του.

«Νομίζω ότι είναι καλό βήμα γι’ αυτόν», σχολίασε ο Marquez. «Θα έχει νομίζω - δεν ξέρω - την ίδια ή μια πολύ κοντά στη δική μου μοτοσυκλέτα. Κανονικά η ομάδα του Cecchinello έχει ακριβώς ίδια μοτοσυκλέτα με τη δική μου».

«Θα είναι καλό γι’ αυτόν γιατί δυσκολεύεται με την Ducati. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά με την Honda και εξαιτίας του στυλ του», πρόσθεσε.

Ο Crutchlow δεν θα είναι ο μόνος Βρετανός που θα οδηγεί μια εργοστασιακή Honda, με τον Scott Redding να οδηγά κι αυτός μια ίδια μοτοσυκλέτα, είτε στην ομάδα της CWM-LCR, είτε (αν κάνει την έκπληξη η Marc VDS) στην ομάδα του Marc Van der Straten στο MotoGP!

«Ελπίζω να τα καταφέρει, γιατί έχει πολλές δυνατότητες. Δώσαμε μάχες μαζί στο παρελθόν και είναι καλός οδηγός. Πολύ επιθετικός. Πιέζει όλη την ώρα! Μ’ αρέσει αυτό σ’ έναν οδηγό. Στην OPEN κατηγορία, ακόμα και με τις αλλαγές του χρόνου, ξέρεις ότι δεν μπορείς να παλέψεις με τους μπροστά», σχολίασε αναφερόμενος στον Redding.

Επόμενο άρθρο »

Το «ρίσκο» του Pol Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Ice Bucket Challenge α λα MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA