• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Mικρές διαφορές, στην κορυφή ο Pedrosa
H βροχή που περίμεναν το απόγευμα στο Le Mans δεν ήρθε και έτσι η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας διεξήχθη σε στεγνό οδόστρωμα.
Νέα 16/05/2008 - 00:00
H βροχή που περίμεναν το απόγευμα στο Le Mans δεν ήρθε και έτσι η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας διεξήχθη σε στεγνό οδόστρωμα.

Οι χρόνοι έπεσαν κι' άλλο σε σχέση με το πρωί, με τον Dani Pedrosa να είναι και πάλι ο ταχύτερος αναβάτης. Ο οδηγός της Repsol Honda κάλυψε την απόσταση σε 1'34"227 βελτιώνοντας κατά τέσσερα δέκατα την πρωινή του επίδοση.

Σε απόσταση αναπνοής βρέθηκαν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner με την Desmosedici GP8 που ήταν μόλις 49 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Ισπανό και ο Colin Edwards με την M1 της «δορυφορικής» Tech 3 που ήταν 60 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Pedrosa.

Ο Jorge Lorenzo βρέθηκε στην τέταρτη θέση, αλλά ολοκλήρωσε τη μέρα με πτώση. Σηκώθηκε αμέσως αλλά στη συνέχεια επέστρεψε με φορείο στο γκαράζ της Fiat Yamaha.

Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ο νικητής του περσινού αγώνα Chris Vermeulen, ενώ ο Valentino Rossi ήταν έκτος. Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής ήταν ο μοναδικός αναβάτης που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον πρωινό του χρόνο. Ακολούθησαν Shinya Nakano και Randy de Puniet, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν ο John Hopkins και ο Alex de Angelis.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Ο Edwards απειλεί, νέα πτώση για Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Πήρε το «ok» o Lorenzo

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA