• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Μέγαρα: Ο Συνιώρης 1ος στην Superstock!
Έπεσε ο Γκιζίνος, Ευθυμίου-Παπασταύρου στο βάθρο
Νέα 06/07/2014 - 14:51

Κείμενο: Δημήτρης Διατσίδης 

Φωτογραφία: Βαγγέλης Μαραγκός

 

O νικητής των δύο πρώτων αγώνων της χρονιάς στην κορυφαία κατηγορία Superstock, ο πολυ-Πρωταθλητής Σάκης Συνιώρης πήρε την 3η συνεχόμενη νίκη του πάνω στην Aprilia RSV4 και την 6η φετινή στις δύοκατηγορίες που συμμετέχει!

Ο Άρης Γκιζίνος πέρασε μπροστά στον πρώτο γύρο, αλλά αμέσως μετά είχε μια πτώση και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με την “μαύρη μοτοσυκλέτα”, του, η οποία δεν θα εμφανιστεί ξανά στους αγώνες στα χέρια του, αφού δεν έχει καμία υποστήριξη από την αντιπροσωπεία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος και η ομάδα του και ο αρχιμηχανικός του Νίκος Τσεσμελής!

 

Η πανέμορφη MV Agusta του Βασίλη Ευθυμίου πήρε μια πανάξια 2η θέση, μετά από μάχη αρχικά με τον περσινό Πρωταθλητής Λευτέρη Πίππο με 5 την Ducati Panigale 1199, ο οποίος μετά παό μια μικρή έξοδο από λάθος στα φρένα, έμεινε τελικά 7ος.

Ο Γιώργος Παπασταύρου της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM, με την άλλη Ducati Panigale 1199, έκανε με τη σειρά του επίθεση στον Ευθυμίου, αλλά 5 γύρους πριν το τέλος αρκέστηκε στην 3η θέση.

Ο Φώτης Τσαλίκης (Honda CBR1000RR) έκανε έναν ακόμη καλό αγώνα και ήταν 4ος, με σταθερούς χρόνους, παρά τη γερασμένη μοτοσυκλέτα του.

O Γιώργος Μαρκεζίνης (Honda CBR1000RR) πήρε την 5η θέση, αρκετά μπροστά από τον Μιχάλη Σπηλιώτη (Yamaha R1) που έδινε τη μέχη για την 3η θέση, αλλά μια μικρή έξοδος τον άφησε στην 6η θέση. Βέλλιος, Γερακίτης και Ψυχογιός έκλεισαν τη δεκάδα, ενώ ο Τσίτος έπεσε το πρωί στο Ζέσταμα και δεν συμμετείχε στον Αγώνα.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao 1ο σκέλος: Σαρωτικός ο Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Βρετανική υπεροχή στην Superpole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα