• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao ΕΔ1: Μπροστά Aprilia και Suzuki!
Ανά δυο θέσεις, ένας κατασκευαστής στην πρώτη οκτάδα!
Νέα 04/07/2014 - 17:05

Η Aprilia έκανε το 1-2 στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Portimao, για τον όγδοο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK. Ο Marco Melandri έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και κράτησε την πρώτη θέση μέχρι τέλος, όταν και με χρόνο 1:43.880 δεν άφησε κανένα περιθώριο στους διώκτες του.

 

Ο Melandri - ο οποίος πέρυσι στην Πορτογαλία είχε κερδίσει έναν αγώνα πάνω στην BMW του - χάρη στο χρόνο του αυτό άφησε μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον Sylvain Guintoli, ο οποίος βελτιώθηκε στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας.

 

Πίσω τους, τα χαμόγελα στην Voltcom Crescent Suzuki ήταν πολλά, καθώς ο Eugene Laverty ήταν δυνατός και πάλεψε για την πρωτιά, προτού συμβιβαστεί με την τρίτη θέση, ενώ και ο Alex Lowes ήταν καλός σημειώνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

 

Στα τελευταία λεπτά ανέβασε στροφές ο Loris Baz και κατάφερε να πάρει την πέμπτη θέση από τον ομόσταυλό του και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Tom Sykes, ενώ τη δυάδα κατασκευαστών στις πρώτες οχτώ θέσεις, ολοκλήρωσαν οι Leon Haslam και Jonathan Rea της Honda.

 

Δύσκολο το ξεκίνημα για την Ducati αυτό το Σ/Κ στην Πορτογαλία, με τον Chaz Davies να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην ένατη θέση και πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή. Ο Davide Giugliano είχε να αντιμετωπίσει τεχνικά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και ήταν μόλις 19ος το μεσημέρι.

 

Εντυπωσιακός ο Sylvain Barrier, ο οποίος επέστρεψε μόλις στον προηγούμενο γύρο του Misano στη δράση, μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός για τέσσερεις μήνες! Ο Γάλλος έφερε την EVO BMW του στη δέκατη θέση, αφήνοντας πίσω του τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία των EVO, David Salom.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Δελτίο Τύπου από την Tsokos Racing!

« Προηγούμενο άρθρο

Pramac: Δύσκολα αντικαθίσταται ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα