• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Ποτέ δεν παρέδωσα τα όπλα!
Θα παλέψω με τις Kawasaki και στους επόμενους αγώνες!
Νέα 23/06/2014 - 11:16

Ο Marco Melandri συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις μετά τον αγώνα στην Μαλαισία και στο Misano πρόσθεσε δυο ακόμα βάθρα στο λογαριασμό του. Ο Ιταλός δήλωνε ότι θα ήταν ανταγωνιστικός μέσα στην πατρίδα του, ωστόσο - όπως αποδείχτηκε - δεν μπορούσε να κοντράρει τις Kawasaki και αρκέστηκε σε δυο 3ες θέσεις.

 

Στο δεύτερο σκέλος, ο Melandri ρίσκαρε χρησιμοποιώντας ένα πιο μαλακό πίσω ελαστικό της Pirelli, ώστε να μειώσει τη διαφορά από τις κυρίαρχες Kawasaki. Ως ένα σημείο τα κατάφερε, παλεύοντας με τον Baz για τη δεύτερη θέση, στο τέλος όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για να σπάσει το 1-2 των πράσινων.

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί έκανα ό,τι μπορούσα, αν και περίμενα να είμαι πιο κοντά στον Tom», σχολίασε ο Melandri. «Δυστυχώς σ’ αυτή την πίστα δύσκολα προσπερνάς, καθώς είναι stop-and-go, πάντα με πρώτη, δευτέρα ή τρίτη στο κιβώτιο... στο μόνο σημείο που είναι ομαλό, έχανα λίγο σε σχέση με τον Loris. Στα δυνατά φρένα ήμουν μακριά. Ποτέ όμως δεν παραδόθηκα και πάλεψα μαζί τους».

 

«Έχανα χρόνο ειδικά στο αργό κομμάτι της πίστας, όπου πρέπει να κάνεις τη μοτοσυκλέτα να στρίψει με το γκάζι ανοιχτό σε μέγιστη κλίση. Εκεί έχανα σε πρόσφυση σε σχέση με τον Loris. Ίσως φταίει που είναι ψηλότερος από εμένα και μπορεί να φορτίζει το πίσω και να έχει καλή προσφύση, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να φορτίζει και το μπροστινό για να κάνει τη μοτοσυκλέτα να στρίβει».

 

«Εγώ πρέπει να κουνιέμαι πολύ στη μοτοσυκλέτα. Αυτή η πίστα πάντως είναι πολύ δύσκολη και λίγες πίστες έχουν τέτοιες στροφές όπως εδώ. Έτσι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν στο μέλλον».

 

Ο Melandri μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Loris Baz, ο οποίος στο δεύτερο σκέλος έκανε εκπληκτικό αγώνα και αντιστάθηκε σε κάθε προσπάθεια του Ιταλού να τον περάσει! «Οδήγησε πολύ καλά, δεν έκανε ούτε ένα λάθος και ήταν πάντα προσηλωμένος και ήρεμος. Εγώ ήθελα περισσότερη πρόσφυση, αλλά με τις ζεστές συνθήκες δεν τα κατάφερα. Ίσως πρέπει να κάνω το αντίθετο, να έχω μαλακό το πρωί και σκληρό πίσω το απόγευμα».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Κρίμα που δεν υπήρχε και τρίτος αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Έτσι είμαι εγώ..!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA