• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Έτσι είμαι εγώ..!
Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και καμμιά φορά πικρός!
Νέα 23/06/2014 - 09:59

Ο Tom Sykes είχε ένα καταπληκτικό Σ/Κ στο Misano, όπου κατάφερε όχι μόνο να πάρει την pole position, αλλά και να κυριαρχήσει στους δυο αγώνες καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο την ατυχία στην Μαλαισία.

 

Ο Βρετανός πήρε την 20η και 21η νίκη του στο Πρωτάθλημα και παρά το ότι ήταν τραυματισμένος στο δεξί του χέρι, κανείς από τους αντιπάλους του δεν μπορούσε να αντισταθεί στο φοβερό του ρυθμό!

 

«Είμαι χαρούμενος, αλλά δεν το δείχνω!», ξεκίνησε να λέει ο Sykes. «Η θερμοκρασία άλλαξε κι εμείς κατανοήσαμε τι αλλαγές έπρεπε να κάνουμε. Κάναμε καλή εκκίνηση και η ZX-10R έκανε ό,τι ακριβώς ήθελα. Δούλεψα πολύ στο να είμαι σταθερός και στον αγώνα κάναμε ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

 

«Στόχος μου είναι πάντα να κερδίζω. Ένοιωθα καλά και γι’ αυτό πίεσα στο όριο. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά, ειδικά σε κάποιες στροφές έκανα συμβιβασμό στα φρένα και καθυστερούσα το γκάζι».

 

Στον προηγούμενο γύρο (Μαλαισία) είχαμε τις πικρόχολες δηλώσεις του Sykes κατά του ομόσταυλού του Loris Baz. Στο Misano, ο ευτυχισμένος από το διπλό Βρετανός, δεν ήθελε να δώσει συνέχεια, εξηγώντας το ξέσπασμά του πριν δυο εβδομάδες.

 

«Προσπαθώ να κοιτάω τη δουλειά μου, τα προβλήματά μου... εξέπληξα ακόμα και τον εαυτό μου στους αγώνες. Οι χρόνοι μου ήταν απίστευτοι, χάρη και στα ελαστικά της Pirelli! Φυσικά και είμαι απογοητευμένος που έχω χάσει βαθμούς, αλλά έτσι είμαι εγώ! Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και κάποιες φορές πικρός».

 

«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο κι έτσι ήταν πολύ κρίμα για την πτώση στην Μαλαισία. Εξακολουθώ να είμαι απογοητευμένος, αλλά η εμφάνισή μου αυτό το Σ/Κ βοηθάει στο να ξεχάσω τον προηγούμενο γύρο», πρόσθεσε.

 

Ο Sylvain Guintoli δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βάθρο στην Ιταλία κι έτσι ο Tom Sykes αύξησε τη διαφορά του από τον Γάλλο στους 39 βαθμούς.

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Ποτέ δεν παρέδωσα τα όπλα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Misano: Νέο διπλό για τον Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA