• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Sepang ΕΔ2: Κυριάρχησε ο Guintoli!
Η Aprilia έκανε το 1-2-3 και στα συνδυασμένα αποτελέσματα!
Νέα 06/06/2014 - 13:12

Η Aprilia κυριάρχησε στα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας του έκτου γύρου Πρωταθλήματος των SBK, που διεξάγεται αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Sepang. Ο Sylvain Guintoli ήταν αυτός που ξεχώρισε στα δεύτερα ελεύθερα και με χρόνο 2:05.096δ πήρε την πρώτη θέση.

 

Ο Γάλλος κατάφερε να ξεπεράσει τον πρωινό χρόνο του ομόσταυλού του - Marco Melandri - ο οποίος παρά το ότι δεν κατάφερε να βελτιωθεί το μεσημέρι, παρέμεινε στη δεύτερη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων. Ο Toni Elias - χάρη και αυτός στον πρωινό του χρόνο - εξασφάλισε το 1-2-3 του κατασκευαστή, που μετρά μόλις δυο νίκες φέτος στους δέκα πρώτους αγώνες!

 

Παρά ταύτα, οι αριθμοί δείχνουν ότι τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι για την Aprilia, με τους εφτά πρώτους αναβάτες να έχουν διαφορές κάτω από τέσσερα δέκατα (στα συνδυασμένα)!

 

Ο Davide Giugliano και η Ducati του ήταν οι καλύτεροι από τους υπόλοιπους, με τον Ιταλό να πετυχαίνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, σε μια πίστα με μεγάλες ευθείες που κανείς θα περίμενε η 1199 Panigale να δυσκολευόταν περισσότερο. Στις ΕΔ2 ο Giugliano ήταν δεύτερος, αν κι έχανε στην ευθεία 9 χλμ/ώρα.

 

Στην πέμπτη θέση των συνδυασμένων (3ος στις ΕΔ2) ο Tom Sykes, με τον Βρετανό να προέρχεται από το δεύτερο διπλό του τη φετινή σεζόν στο Donington Park. Λίγο πιο πίσω του ο Eugene Laverty, ο οποίος βρήκε κάτι καλό στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του προς το τέλος και κατάφερε να ανέβει ως έκτη θέση.

 

Η 1199 Panigale του Chaz Davies είναι στην έβδομη θέση, με τους Jonathan Rea, Loris Baz και Alex Lowes να εξασφαλίζουν - προσωρινά γιατί αύριο περιμένουμε τις ΕΔ3 - μια θέση στη δεκάδα που οδηγεί στην SP2. Αυτός που για την ώρα μένει εκτός, είναι ο Leon Haslam (11ος).

 

Πίσω του, ο Leon Camier ήταν η καλύτερη EVO μοτοσυκλέτα της ημέρας, φέρνοντας την EVO BMW του μπροστά από την EVO Kawasaki του David Salom για μόλις 69 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: Ολοκληρώθηκε το 3ήμερο τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Το μαλακό είναι λύση για τις Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA