• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovi στην Suzuki;
Ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές!
Νέα 12/05/2014 - 10:17

Ο Andrea Dovizioso φαίνεται να αποτελεί φαβορί για τη μια από τις δυο θέσεις της Suzuki, όταν το ιαπωνικό εργοστάσιο επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2015. Οι συνομιλίες μάλιστα ανάμεσα στον μάνατζερ του Ιταλού - Simone Battistalla - και την Suzuki έχουν ήδη ξεκινήσει!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αγγλικά site, σημαντικά μέλη της ομάδας εξέλιξης και δοκιμών της Suzuki, αναφέρθηκαν στην πίστα της Αργεντινής για τον Ιταλό αναβάτη, τονίζοντας ότι είναι ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας!

 

Ο Dovi ταιριάζει στο προφίλ που ψάχνουν οι άνθρωποι του εργοστασίου, έχοντας μεγάλη εμπειρία από μοτοσυκλέτες της Honda, της Yamaha και της Ducati, ενώ έχει αποδείξει ότι διαθέτει την ταχύτητα για να κατακτά βάθρα. Με έναν τέτοιο οδηγό, η Suzuki πιστεύει ότι θα είναι ανταγωνιστική ήδη από την αρχή της επόμενης σεζόν.

 

"Έχουμε μιλήσει για να καταλάβουμε τι θέλουν, αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται. Νομίζω ότι πρέπει να καταλήξουν τι αναβάτες θέλουν. Από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει τίποτα με την Suzuki, ή κάποιον άλλον, ούτε ακόμα και με την Ducati", αποκάλυψε ο Battistella.

 

Ωστόσο στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι δύσκολα ο πελάτης του θα προσπερνούσε αδιάφορα μια προσφορά από την Suzuki! "Πάντα η Suzuki είναι μια δυνατή επιλογή. Όταν σταμάτησαν είχαν καλά αποτελέσματα και η μοτοσυκλέτα τους θα μπορούσε να είναι στο βάθρο. Τότε ο Alvaro (Bautista) ήταν πολύ νέος και πιστεύω ότι με έναν κορυφαίο οδηγό θα ήταν στο βάθρο. Με καλούς οδηγούς, θεωρώ ότι η Suzuki θα είναι πολύ κοντά στα βάθρα από το ξεκίνημα της νέας σεζόν".

 

Το πρόβλημα είναι ότι η Desmosedici δεν είναι ακόμα ανταγωνιστική απέναντι στις Honda και στις Yamaha και το μόνο που ενδεχομένως να πείσει τον Dovi να μείνει στους κόκκινους, είναι η παρουσία και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Luigi Dall'Igna!

 

"Δεν νομίζω ότι θα επιλέξει να μείνει εξαιτίας τεχνικών ζητημάτων. Περισσότερο θα παίξει ρόλο η δημιουργηθείσα κατάσταση με τον Gigi, διότι δεν υπάρχει ο χρόνος για να του δείξουν βελτίωση με τη μοτοσυκλέτα. Η αρχή της μεταξύ τους συνεργασίας ήταν πολύ καλή, αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος για να δει κάτι διαφορετικό μέσα στην πίστα που θα τον κάνει να θέλει να μείνει".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Petrucci χάνει το Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola: Τέλειος ο Rea και στο 2ο σκέλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα