• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez test: Rossi-Lorenzo διαφορετικές επιλογές
Ο καθένας παίρνει το δρόμο του στην εξέλιξη
Νέα 05/05/2014 - 20:33

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Jorge Lorenzo είπε ότι ουσιαστικά δεν είχαν σχεδόν τίποτε να δοκιμάσουν. Ούτε το νέο πλαίσιο χρησιμοποίησε, ούτε το νέο ψαλίδι, μόνο αλλαγές στα ηλεκτρονικά έκανε και το κυριότερο επικεντρώθηκε στο μαλακό πίσω λάστιχο.

“Έκανα 27 γύρους (τόση ήταν η χθεσινή διάρκεια του αγώνα) και το λάστιχο είχε σταθερή απόδοση στο 1:40 και ψηλά 1:39, κάτι που ήταν αδύνατο χθες με τη μεσαία γόμα. Κάναμε το τεστ την ίδια ώρα του αγώνα. Οπότε τώρα θα επικεντρωθούμε – όπως και πέρυσι – στη χρήση του μαλακού. Δεν θα βάλω το νέο πλαίσιο και θα περιμένω αργότερα μέσα στη χρονιά να φέρει η Γιαμάχα ένα που να δίνει διαφορετική αίσθηση”, είπε ο Ισπανός.

 

Ο Valentino Rossi από την πλευρά του ήταν και σήμερα χαρούμενος και ευχαριστημένος με το τεστ και το νέο πλαίσιο που θα χρησιμοποιήσει και στη συνέχεια. Έβαλε τη μαλακή γόμα μόνο για να κάνει προσομοίωση Κατατακτήριων και τα πήγε καλά, αλλά πιστεύει ότι η μαλακή γόμα δεν του κάνει για αγώνα και θα προσανατολιστεί στην σκληρότερη.

“Δοκιμάσαμε και μικρά πράγματα στη μοτοσυκλέτα, μαζί με τα ηλεκτρονικά και καταφέραμε να βελτιώσουμε την αίσθηση”, δήλωσε, ενώ σε ερώτηση του απεσταλμένου μας για το αν έχει πειστεί για την καλή συνεργασία με τον Silvano Galbussera είπε:

“Αγώνα με τον αγώνα βλέπω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Ο Γκαλμπουσέρα όχι μόνο κάνει καταπληκτική δουλειά, αλλά και βελτιώνει ουσιαστικά τη μοτοσυκλέτα. Μάλιστα χθες με πήρε τηλέφωνο ο Μπέρτζες από την Αυστραλάι και μου έδωσε συγχαρητήρια για το βάθρο αλλά και για τον Σίλβανο και όλα τα παιδιά της ομάδας. Ο Τζέρυ είναι φοβερός, δεν κρατά κακία.”  

 

Έτσι λοιπόν οι δύο εργοστασιακοί οδηγοί της Yamaha παίρνουν διαφορετικό δρόμο εξέλιξης, περιμένοντας και ένα νέο πλαίσιο, που μπορεί να έλθει στην Καταλούνια.

 

Δείτε ΕΔΩ τους τελικούς χρόνους!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Οι τελικοί χρόνοι! (διορθωμένο)

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez test: Τι είπαν στις 19:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα