• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 ΕΔ3: Πρώτος ο Cortese!
Πίσω του ο Vinales, έκτος ο Rabat!
Νέα 03/05/2014 - 15:44

O Sandro Cortese έγραψε το όνομά του στην πρώτη θέση μιας επίσημης διαδικασίας της Moto2 για δεύτερη φορά, μετά τις ΕΔ3 του πρώτου αγώνα της σεζόν στο Κατάρ!

 

Ο Γερμανός άφησε στη δεύτερη θέση τον Maverick Vinales που επιστρέφει στις πρώτες θέσεις μετά από δυο μέτριες ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή. Οι συνθήκες της πίστας ευνόησαν και τους οδηγούς της Moto2, που σχεδόν όλοι - πλην του Anthony West - κατάφεραν να ρίξουν τους χτεσινούς τους χρόνους.

 

Στην τρίτη θέση ο Xavier Simeon, οχτώ μόλις χιλιοστά από τον Thomas Luthi και 41 χιλιοστά μπροστά από τον Mika Kallio, ο οποίος έκλεισε την πεντάδα των πρώτων!

 

Οι χρόνοι ήταν και πάλι κοντά, με τον Tito Rabat όμως να μένει χαμηλά και να κάνει μόλις τον έκτο καλύτερο χρόνο, 0,439 από την κορυφή. Ο Ισπανός - μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο - έκανε μόλις 8 γύρους στην αρχή και δεν βγήκε στην πίστα μετά, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με τον κινητήρα του.

 

Πτώσεις είχαμε για τον Axel Pons - χωρίς συνέπειες - και για τον Nicolas Terol, ο οποίος όμως χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο της πίστας για να εξεταστεί από τους γιατρούς.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3 ΕΔ3: Χρόνος ρεκόρ για Vazquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3 KAT: Εμφατικός Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα