• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3 ΕΔ3: Χρόνος ρεκόρ για Vazquez!
Πολύ μπροστά από Jack Miller και Alex Marquez!
Νέα 03/05/2014 - 15:45

Με έναν καταπληκτικό χρόνο στο 1:46.618, ο Efren Vazquez κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Moto3 και να πάει με άλλον αέρα στις κατατακτήριες δοκιμές που θα διεξαχθούν αργότερα μέσα στην ημέρα.

 

Ο πολύ σταθερός και δυνατός Vazquez, σημείωσε και νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην ισπανική πίστα, με τον Alex Rins να ήταν ο προηγούμενος κάτοχος. Ο Rins δεν τα κατάφερε καλά σήμερα και ήταν μόλις 12ος στη λίστα με τους χρόνους.

 

Η διαφορά του Vazquez - ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:47 το πρωί - ήταν αρκετά μεγάλη για μια μικρή πίστα όπως η Jerez, με τον Jack Miller (ΚΤΜ) να μένει 0,445 πίσω από την Honda του αντιπάλου του, ενώ στην τρίτη θέση έχουμε ακόμα μια Honda, αυτή του Alex Marquez.

 

Στις χαμηλές πρωινές θερμοκρασίες, το σύνολο σχεδόν των οδηγών της μικρής κατηγορίας βελτίωσε τους χρόνους του. Εντυπωσιακός ο Niklas Ajo, κατέβασε πάνω από 1,5δ το χτεσινό του χρόνο και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση! Την πεντάδα κλείνει η ΚΤΜ του Romano Fenati.

 

Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Miguel Oliveira, ο οποίος ξεκίνησε άσχημα χτες αλλά γρήγορα βρήκε τις ρυθμίσεις που του επέτρεψαν να πιέσει και να ανέβει θέσεις. Αντίθετα ο Θανάσης Σίσσης παραμένει στις χαμηλές θέσεις - 25ος - και θα έχει δύσκολο έργο στις απογευματινές κατατακτήριες.

 

Στις τελικές κυριαρχεί και πάλι ο Efren Vazquez, ο οποίος χτες έκανε νέο ρεκόρ με 218,7 χλμ/ώρα, ενώ σήμερα ήταν και πάλι ο πιο γρήγορος με 216,6 χλμ/ώρα.

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τους χρόνους!

 

Επόμενο άρθρο »

Η ΛΕΜΟΤ συγχαίρει τον Νότη

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ3: Pedrosa-Lorenzo κάτω από 1:39!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα