• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. Moto2 ΕΔ3: Πολύ δυνατός ο Folger!
Πρώτος με διαφορά από τους Rabat και Vinales
Νέα 26/04/2014 - 18:40

Οι αναβάτες της Moto2 ολοκλήρωσαν τις ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας, λίγες ώρες πριν τις αποφασιστικής σημασίας κατατακτήριες.

 

Ο Jonas Folger κατάφερε κι έγραψε τον καλύτερο χρόνο (1:44.203) αφήνοντας πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον δεύτερο Esteve Rabat. Ο Ισπανός, φαβορί της κατηγορίας, βελτιώθηκε αρκετά σήμερα κατεβάζοντας έξι δέκατα το χτεσινό του χρόνο.

 

Επίσης βελτιωμένος και ο Maverick Vinales, ο οποίος έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο αλλά και 0,624δ πίσω από τον Γερμανό στην πρώτη θέση. Καλός και ο Johann Zarco, ένας από τους πέντε μόλις οδηγούς που έπεσαν κάτω από το 1:45 σήμερα.

 

Ο Mattia Pasini έκοψε τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα από χτες μέχρι σήμερα και κατάφερε να κάνει τον 5ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Mika Kallio. Η σκληρή δουλειά του Luis Salom απέδωσε καρπούς και ο Ισπανός ξεκόλλησε από τις χαμηλές θέσεις.

 

Κατεβάζοντας τέσσερα ολόκληρα δευτερόλεπτα το χρόνο του σήμερα - σε σχέση με τις ΕΔ1 - ο ομόσταυλος του Maverick Vinales πήρε την έβδομη θέση, τρία μόλις δέκατα πίσω από τον συμπατριώτη του.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Tsokos Racing: εντυπωσιακός σχεδιασμός

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. ΕΔ3: Ανεβαίνει ο ανταγωνισμός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα